Αλεξανδρούπολη

ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

0

Στις 24 Φεβρουαρίου με τίτλο: “Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης έκρυβαν την παραίτηση Καβαλιώτη από το Δ.Σ”….

https://www.koumanto.gr/nosokomeio-alexandroupolis-ekryvan-tin-paraitisi-kavalioti-apo-to-d-s-gia-4-mines/

Αποκαλύψαμε ότι η παραίτηση του πατέρα Αποστόλου είχε υποβληθεί από τις 17 οκτωβρίου 2022, ενώ για μεγάλο διάστημα συνέχιζαν να τον εμφανίζουν ως ενεργό μέλος.

Μέχρι σήμερα δεν υπήρξε διάψευση αναφορικά με την παραίτηση του Αρχιμανδρίτη Αποστόλου Καβαλιώτη η οποία απεικονίζεται στα στιγμιότυπα επικοινωνίας του με την Διοίκηση του Νοσοκομείου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Δεν υπήρξε έστω αντίδραση ως προς την ισχύ του τρόπου υποβολής της παραίτησης ή αν καλώς αποδέκτες είναι ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βαγγέλης Ρούφος και γενικότερα το Διοικητικό Συμβούλιο στο οποίο απευθύνεται ο πατέρας Απόστολος η πρόκειται για άστοχη ενέργεια με το σκεπτικό ότι αυτή θα έπρεπε να αποσταλεί απευθείας στο Υπουργείο.

Σε κάθε περίπτωση ακόμα και αν πρόκειται για λάθος ενέργεια του πατέρα Αποστόλου, θεωρούμε ότι η διοίκηση θα έπρεπε να πράξει το αυτονόητο. Να επικοινωνήσει μαζί του και να τον κατευθύνει ανάλογα ώστε να ακολουθήσει την ορθή διαδικασία που απαιτείται.

Σύμφωνα με τον Αρχιμανδρίτη Καβαλιώτη δεν υπήρξε καμία επικοινωνία με περιεχόμενο την παραίτησή του. Αντιθέτως και παρά το γεγονός της υποβολής της, ακολούθησαν αρκετές προσκλήσεις για την συμμετοχή του σε συνεδριάσεις του Δ.Σ.

Γεγονός που αποδεικνύεται και από συγκεκριμένα στιγμιότυπα που δημοσιεύσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση.

Ακόμα και αν από πλευράς του Διοικητικού Συμβουλίου η μορφή ενημέρωσης θεωρήθηκε ως πρόθεση και όχι απόφαση, δεν υπήρξε σχετική υπόδειξη προς τον πατέρα Απόστολο για την ορθή διαδικασία που θα έπρεπε να ακολουθήσει  

Επομένως είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει χώρος για οποιαδήποτε ερμηνεία. Παρά μόνο αυτής που υπαγορεύει η απόφαση του μέλους η οποία πρέπει να τύχει του σεβασμού όλων και φυσικά της αποδοχής της.

Δεδομένων των παραπάνω μόνο ως “ύποπτο” μπορούμε να θεωρήσουμε οποιοδήποτε κίνητρο για την αποσιώπηση αυτής της παραίτησης, η οποία μάλιστα δεν προωθήθηκε ποτέ στο αρμόδιο γραφείο του Υπουργείου Υγείας.

Όχι τουλάχιστον μέχρι και τις 24 Φεβρουαρίου 2023 που δημοσιεύσαμε σχετικά…

Να θυμίσουμε ότι τότε είχαμε επικοινωνήσει με το  γραφείο του Υπουργού Υγείας, όπου η στενή συνεργάτιδά του κα Φένια Πλεύρη μας διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρξε παραίτηση στην υπηρεσία, αλλά και με τον Ζαμάνη Αθανάσιο στενό επίσης συνεργάτη του, ο οποίος έκπληκτος δήλωσε άγνοια για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Στη συνέχεια κάνοντας την αναγκαστική και απαιτούμενη υπέρβαση στις 25 Φεβρουαρίου, επικοινωνήσαμε το θέμα παραίτησης Καβαλιώτη προσωπικά, στον ίδιον τον Υπουργό υγείας κο Θανάση Πλεύρη.

Κατόπιν αυτών ότι ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης βαγγέλης Ρούφος, Υποδιοικητής, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου όσο και το γραφείο του Υπουργού παραμένουν εκτεθειμένοι, όσο δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση και απαντήσεις στα ερωτήματα που επαναλαμβάνουμε προς την Διοίκηση του Νοσοκομείου.

ΓΙΑΤΙ δεν πρωτοκολλήθηκε η παραίτηση του πατέρα Απόστολου (Καβαλιώτη);

ΓΙΑΤΙ αφού παραιτήθηκε οι αποφασεις του Δ.Σ εμφανίζονται ως ομόφωνες;

ΓΙΑΤΙ αποκρύψατε την παραίτησή του; Και ΓΙΑΤΙ δεν την προωθήσατε στο αρμόδιο υπουργείο;

ΓΙΑΤΙ αφού παραιτήθηκε επιμένετε να τον προσκαλείτε ανελειπώς στα Συμβούλια, ενώ δικαιολογημένα σας απαντά αρνητικά εξηγώντας οτι ήδη έχει παραιτηθεί από τις 17 Οκτωβρίου  2022

Γιατί αρχικά όπως αναφέραμε άλλωστε στο πρώτο δημοσίευμα επιχειρήθηκε διάψευση της παραίτησης καβαλιώτη;

Γιατί όπως αποδεικνύεται και από αποσπάσματα πρακτικών του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, με ημερομηνία μεταγενέστερη της παραίτησης Αρχιμανδρίτη Απόστολου Καβαλιώτη που έχουμε στη διάθεση μας και δύο από αυτά δημοσιεύουμε σήμερα, αναφέρονται σε ομόφωνη απόφαση με συμμετοχή του;

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΩΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ

Σε τι ωφελεί ή τι εξυπηρετεί ή σε τι αποσκοπεί να τον εμφανίζετε ως ενεργό μέλος, όταν σύμφωνα με τα παραπάνω στιγμιότυπα της παραίτησης, καθώς και τους ισχυρισμούς του δεν είναι πλέον στο Δ.Σ;

Γιατί; Καταχρηστικά και παράνομα κατά την άποψή μας τουλάχιστον…

Περιμένουμε απαντήσεις. Ή μήπως… και τι να απαντήσετε;!

Θανάσης Ζωγράφος

info.dimosiotita@gmail.com

Και με ποιο δικαίωμα χρησιμοποιείτε – συμπεριλαμβάνετε το όνομα μέλους που έχει ήδη παραιτηθεί, εκδίδοντας έτσι ομόφωνες αποφάσεις που που περιλαμβάνουν την σύμφωνη δική του γνώμη και άρα δεν είναι ομόφωνες;

Κινητό: 6948961006

ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ

Email: info.katagelies@gmail.com

#koumanto

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ “ΤΡΥΠΑ” ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Previous article

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ (video) ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *