ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΘράκη

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ | Δήμος για όλους… Τώρα!

0

Αντιλαμβάνομαι και κατανοώ απόλυτα πως ή νέα δημοτική αρχή θέλει το χρόνο της για τον πολυεπίπεδο σχεδιασμό και την υλοποίηση διαφόρων ενεργειών, που σημείο αναφοράς έχουν κατά κύριο λόγο στις προεκλογικές υποσχέσεις με σύνθημα: Δήμος για όλους πρώτα Εσύ! Αναγνωρίζω δε πως πέρα των συνθέσεων, αφενός η πανδημία του Κορωνοϊού και αφετέρου η προσπάθεια να μαζέψει… τα αμάζευτα της προηγούμενης και του πρώην Δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, αποτελούν πραγματικό λόγο για την έως τώρα παρατεταμένη περίοδο χάριτος. 

Σε κάθε περίπτωση όμως, η περίοδος αυτή πρέπει να κλείσει, για να περάσουμε στην μετά Λαμπάκη εποχή με αναφορά στον δήμο για όλους και στον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη. 

Και καθόλου κακό δεν είναι… να αρχίσουμε εστιάζοντας στα απλά και καθημερινά! Τα μικρά αλλά πολύ σημαντικά που υποστηρίζουν την εικόνα του δήμου, τις ανάγκες των δημοτών αλλά  και τις εντυπώσεις των επισκεπτών. Για παράδειγμα, η εικόνα σε αυτό το βίντεο (στην είσοδο της πόλης και δίπλα από το LIDL – Ακτή Santa Rosa με πλήθος επισκεπτών) δεν τιμά κανέναν! Τίποτα καλό δεν προάγει. Ούτε στο εμείς, ούτε στο “Εσύ”. Βέβαια, ας μην τρέφουμε αυταπάτες κάνοντας μετάθεση ευθυνών ”πυροβολώντας τον πιανίστα”… Οσο και να θέλει και να προσπαθει ο Δήμαρχος και ο κάθε Δήμαρχος, χρειάζεται ικανούς και άξιους συνεργάτες… και φυσικά, πολιτισμένους και ευαισθητοποιημένους δημότες. 

 “Αγιοργίτης” 

Δήμος για όλους ?

Previous article

Ο Ηλίανθος του δρόμου!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *