ΑλεξανδρούποληΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΜΠΑΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΚΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ

0

Έξι έγγραφα απέστειλαν στα μέσα ενημέρωσης οι αετοί της παράταξης  “ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ”,  για να μπαλώσουν τις γκάφες τους για το αθλητικό μπαλόνι.

Το έγγραφο Βαταμίδη δείχνει ότι προεκλογικά βρήκαν μία  λύση και μετά βρήκαν το πρόβλημα. Ο κ. Βαταμίδης ζητούσε εγγράφως από τη Κυβέρνηση,  να “φτιάξει”  Νόμο για το Θόλο που Θολά αποφάσισαν να εγκαταστήσουν στην Αλεξανδρούπολη.

Έκαναν προσφυγές, απειλούσαν μέσα στο δημοτικό συμβούλιο Θεούς και δαίμονες, είχαν  και υποστηρικτές τον Βαγγέλη Μυτιληνό με την παράταξη του και τον Παύλο Μιχαηλίδη με την δικ…    άκυρο,   αυτός δεν έχει. Παρ΄ όλα αυτά, όλα έπεσαν στο κενό.

Ο Ζαμπούκης δικαιώθηκε επανειλημμένα και απέδειξε ότι δεν το έκανε από εμμονή αλλά απο σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Με έγγραφο του στα αρμόδια υπουργεία, το θέμα λύθηκε και με τη Βούλα του Νόμου.

Οι Πόλη και Πολίτες φουσκώνουν σαν το Κούρκο (αρσενική γαλοπούλα για όσους δεν ξέρουν), αλλά το μπαλόνι φαίνεται ότι θα το φουσκώσει ο Ζαμπούκης.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τι θα δηλώσει για το θέμα,  ο εργολάβος που ταλαιπωρήθηκε σκληρά από αυτές τις κόντρες τόσους πολλούς μήνες. 

Η ” Διαμαρτυρία “!

Previous article

Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ η ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΑΠΑΤΗΛΟ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *