Αλεξανδρούπολη

Cardione Cardiolp ή Cardiline

0

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ!

Κατόπιν καταγγελίας της οποίας γίναμε αποδέκτες για πιθανή απάτη με διαδικτυακή κυκλοφορία και διάθεση του φαρμάκου Cardione που εξετάζεται από αρμόδιους φορείς  σας ενημερώνουμε.

Κατ αρχήν να διευκρινίσουμε ότι αν και εμείς ασχοληθήκαμε με δημοσιογραφική προσέγγιση, σε περιπτώσεις ανάλογου περιεχομένου είναι πάντα χρήσιμη μια απλή αναζήτηση στο google, για να καλύψει κανείς ανησυχίες ή απορίες πριν από οποιαδήποτε αγορά φαρμακευτικών και όχι μόνο προϊόντων.

Σε ότι για παράδειγμα αφορά το συγκεκριμένο προϊόν, είναι αρκετό να πληκτρολογήσουμε Cardione και βρούμε πλήθος αναφορών. 

Αν εξαιρέσουμε κάποιες απαραίτητες επικοινωνίες του koumanto.gr για να διασφαλίσουμε απόλυτα την ορθότητα απάντησης προς τον φίλο αναγνώστη… Σε πρώτο χρόνο και εμείς αυτό κάναμε.

ΟΠΟΤΕ ΣΥΣΤΗΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ “ΘΕΪΚΑ” ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μετά από αναζήτηση σχετικών πληροφοριών, διαπιστώσαμε ότι η προώθηση του Cardione που υποτίθεται ότι είναι ιδανικό για διάφορες περιπτώσεις προβλημάτων υγείας με αναφορά ακόμα και σε “ανίατες” ασθένειες ή εστιάζοντας στον καθαρισμό των αγγείων, έχει κάνει στο πρόσφατο παρελθόν αρκετούς κύκλους προβολής σε διάφορες ιστοσελίδες.

Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Cardione

Στην έκδοση που τώρα κυκλοφορεί περιλαμβάνει παραπλανόντας προφανώς, φωτογραφίες γνωστών ελλήνων επιστημόνων αλλά και δήθεν δηλώσεις τους. 

Μεταξύ άλλων και του διάσημου Ελληνοαμερικανού Γιάννη Ιωαννίδη (*), προκειμένου να πείσει τους ανυποψίαστους ασθενείς – καταναλωτές να αγοράσουν το ειδικό κατά τα άλλα σκεύασμα, με την ίδια ονομασία Cardione ή και με την ονομασία cardiolp. 

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΟΦ

Από τις επικοινωνίες μας και την πληροφόρηση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ), προκύπτει ότι έχει ήδη εκδώσει προ καιρού ανακοίνωση για τα εν λόγω προϊόντα, στην οποία τονίζει.

Πρόκειται για σκεύασμα που δεν έχει ελεγχθεί και είναι δυνατόν, να θέσει σε κίνδυνο την υγεία των καταναλωτών

Ο Ε.Ο.Φ. προειδοποιεί για το εν λόγω σκεύασμα αναφέροντας και τα δύο ονόματα.

Διακινείται χωρίς άδεια και μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία των ασθενών – καταναλωτών.

Ενδεχομένως επίσης να το συναντήσετε και ως Cardilineή και άλλες παραπλήσιες ονομασίες.

Η κεντρική ιστοσελίδα του cardiol.gr η οποία ανακατευθύνει τους χρήστες αυτόματα σε άλλο ιστότοπο (gr2.cardiolp.com)…

φαίνεται να έχει έδρα το New Providence, ένα νησί το οποίο ανήκει στις Μπαχάμες.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ (*)

Ελληνοαμερικανός Γιάννης Ιωαννίδης κατέχει την έδρα C.F. Rehnborg πρόληψης νοσημάτων στο πανεπιστήμιο Stanford όπου είναι τακτικός καθηγητής παθολογίας, έρευνας και πολιτικής υγείας και στατιστικής. 

Έχει διατελέσει επίσης καθηγητής στα πανεπιστήμια Harvard, Tufts, Imperial College και Ιωαννίνων και είναι τακτικό μέλος της European Academy of Sciences and Arts. Έχει τιμηθεί με επίτιμους τίτλους και ανώτατες διακρίσεις από πολλά πανεπιστήμια και ερευνητικούς οργανισμούς.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ

Κινητό: 6948961006

Email: info.dimosiotita@gmail.com

Θανάσης Ζωγράφος

FACEBOOK: https://www.facebook.com/koumanto

#koumanto

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΞΕΘΕΣΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Previous article

ΝΕΟ! ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – PRONEWS: Αστυνομική αυθαιρεσία κατά δημοσιογράφων και κατάχρηση εξουσίας καταγγέλθηκε από το Συμβούλιο της Ευρώπης!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *