ΑλεξανδρούποληΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΘράκηΚΟΙΝΩΝΙΑΦέρες

Επιτέλους αυτοκριτική;

0

Έκπληκτοι όλοι οι κάτοικοι του  Αρδανιου “τρέχουν” να δουν τα χάλια του γηπέδου που μέσα σε ένα χρόνο δεν έμεινε ούτε ένα χορταράκι πράσινο !

Μια τέτοια περίπου ανάρτηση έγινε από την παράταξη Πόλη και Πολίτες, στην σελίδα τους στο FB  και κατηγόρησαν την νυν Δημοτική αρχή για την παραμέληση του γηπέδου!

(Ρε παιδί μου  τι κωλοτούμπα κάνει το 6 και γίνεται 9.)

Γιατί  δεν θέλω να πιστέψω ότι έγινε εσκεμμένα και έγραψαν αναληθή ημερομηνία για να κατηγορήσουν τον Δήμαρχο κ. Ζαμπούκη και των συνεργατών του για αδιαφορία!!

Εκτός αν ήρθε η ώρα της αυτοκριτικής τους και είπαν να τα βγάλουν μόνοι τους από την ναφθαλίνη και να παραδεχτούν επιτέλους τα λάθη τους!

Να πουν Ναι, αφήσαμε το γήπεδο μετά το 2017 στο έλεος  χωρίς νερό και λίπασμα και ξεράθηκε! 

Μαθαίνω επίσης ότι  είναι εξοργισμένοι οι κάτοικοι του χωριού με τα ψέματα των συνεργατών του κυρίου Λαμπάκη,  αφού τότε παρακαλούσαν τον πρώην Αντιδήμαρχο Φερών για ένα τσουβάλι λίπασμα και λίγα μπεκάκια! 

Αν δεν είχε, γιατί δεν ζητούσε από εκείνα που έδωσε ο ΤΑΠ στον άλλο πρώην Αντιδήμαρχο καθαριότητας !!

Αλλά και η  Δημοτική αρχή ας επιταχύνει τις κινήσεις της για να διορθώσει επιτέλους  τα λάθη του παρελθόντος και ας  μην χάνουν άλλο χρόνο γιατί σε λίγο καιρό το κράξιμο θα είναι δίκαιο και όχι fake,  και ως γνωστόν τα λάθη πληρώνονται και ο χρόνος περνάει γρήγορα! 

Η ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Previous article

Παλιός vs Νέος

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *