ΑλεξανδρούποληΕβροςΘράκη

ΕΒΡΟΣ | ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ | ΜΕΣΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ

0

ΟΙ ΧΡΥΣΕΣ ΒΙΖΕΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ Mercedes ΚΑΙ… ΟΙ “ΜΑΥΡΕΣ” ΣΑΚΟΥΛΕΣ!!!

Τα ηχητικά που ακολουθούν αφορούν τηλεφωνική επικοινωνία και νόμιμη καταγραφή με την συναίνεση του συνομιλητή.

Θέσαμε υπόψιν του, όσα μπορούσαν να ειπωθούν σε αυτό το στάδιο, επειδή η έρευνα συνεχίζεται και αναμένεται να έρθει στο φως ΝΕΑ χιονοστιβάδα με “σαρωτικές” αποκαλύψεις.

ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ που θα απασχολήσουν έντονα και θα οδηγήσουν αρκετούς, όπως και κάποιες κυρίες επίσης, στην κρίση της δικαιοσύνης… της τοπικής κοινωνίας και της κοινής γνώμης γενικότερα.

Εκθέσαμε στον μεσίτη συνομιλητή απορίες για γεγονότα που τον αφορούν, αφού ο ίδιος φέρεται ως εμπλεκόμενος σε κύκλωμα διακίνησης παράνομων μεταναστών.

Κάναμε αρκετά ερωτήματα τα οποία παραθέτουμε και γραπτά, κάνοντάς τα ακόμα πιο καθαρά.

ΡΩΤΑΜΕ. Διατηρούσε (διατηρεί) φιλική σχέση και παράνομα νταραβέρια με τον απόστρατο πλέον Αντιστράτηγο ΕΛ.ΑΣ Ν.Μ;

ΡΩΤΑΜΕ. Τι τον συνέδεσε με τον Διευθυντή Εσωτερικής Ασφάλειας της ΕΥΠ Κυριάκο Δημητρίου; Κάτω από ποιες συνθήκες και από ποιον τον γνώρισε;

ΡΩΤΑΜΕ. Ποια (καλά ή κακά) νταραβέρια “γεφύρωσαν” έναν επιχειρηματία της πόλης όχι με οποιονδήποτε υπάλληλο της υπηρεσίας, αλλά με τον Κυριάκο Δημητρίου, Διευθυντή Εσωτερικής Ασφάλειας της Υπηρεσίας Πληροφοριών;

Με Στέλεχος δηλαδή, που η ιδιότητά του επιβάλλει αποστάσεις και άγνωστη την υπηρεσιακή του ταυτότητα;

ΡΩΤΑΜΕ. Υπήρξε ή όχι τριγωνική σχέση μεταξύ του φαρμακοποιού της πόλης αλλά Κουμπάρου του Γιάννη Ρουμπάτη (τέως Διοικητής της κεντρικής ΕΥΠ), του Κυριάκου Δημητρίου και του ίδιου;

ΡΩΤΑΜΕ. Ο Φαρμακοποιός και κουμπάρος του Ρουμπάτη, είχε (και έχει) σχέσεις με ποινικούς;

Ενοικίαζε χώρο (φιλοξενούσε) σε ποινικό, που όχι μόνο γνώριζε την δράση του, αλλά έκαναν μαζί και διάφορες Μεγαλο-δουλίτσες;

Και το τελευταίο (προς το παρόν) κρίσιμο ερώτημα για το οποίο ο συντοπίτης μεσίτης, πρέπει πραγματικά να σκεφτεί πολύ καλά αν ή τι θα απαντήσει! Πολύ καλά όμως!

ΡΩΤΑΜΕ. Υπήρξε ή όχι, μία ιδιαίτερη και κρυφή συνάντηση σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης με τον Κυριάκο Δημητρίου όπου στην εξέλιξή της… Φορτώθηκαν στο πορτμπαγκάζ του μαύρου mercedes σακούλες με “μαύρα” χρήματα;

Για σακούλες με λεφτά μιλάμε! Σε μαύρη Mercedes διευκρινίζουμε! Στο πορτμπαγκάζ λέμε!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ και έχουμε πολύ σοβαρό… λόγο! Να σκεφτεί καλά ΑΝ απαντήσει και ΠΡΙΝ απαντήσει! Πολύ καλά όμως!

Το συγκεκριμένο θέμα, είναι μέρος της αποκαλυπτικής έρευνας του koumanto.gr για Τοπικό Κύκλωμα Διακίνησης Μεταναστών.

Που όμως διάφορα κομμάτια του παζλ, δείχνουν ότι η περίπτωση του Μεσίτη ο οποίος δραστηριοποιείται στην Αλεξανδρούπολη και την ευρύτερη περιοχή του Έβρου, συνδέεται με την υπόθεση του Στρατηγού ΕΛ.ΑΣ.

Συνδέεται με την περίπτωση του Ν.Μ για τον οποίο προ ημερών δημοσιεύσαμε αδιάψευστα στοιχεία, διαλόγους ντοκουμέντα και το αποκαλυπτικό ηχητικό, που αποτελεί την απόλυτη απόδειξη για την συμμετοχή του σε δίκτυο διακινητών και αποδεικνύει ότι πρόκειται για διεφθαρμένο Ανώτερο Αξιωματικό, που ντροπιάζει τους Έντιμους Συναδέλφους του Αστυνομικούς, κάθε βαθμίδας.

Που προσβάλλει στον μέγιστο βαθμό την υγιή κοινωνία του Σώματος και εκθέτει με τον χειρότερο τρόπο, το σύνολο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Από την ηγεσία, μέχρι και τον τελευταίο απλό αστυνομικό που οι περισσότεροι υπηρετούν το Σώμα, με αξίες, ήθος και ευθύνη για το καθήκον.

Ωστόσο. Όπως μας είπε ο μεσίτης συνομιλητής, οι χρυσές βίζες που εκδίδονται με νόμιμες διαδικασίες, συμβάλλουν στην ανάπτυξη της Θράκης και άρα δεν είναι παράνομοι αλλά… νόμιμοι επενδυτές!

Δεν μας είπε όμως για τα πρόσωπα, τα νομικά, τα οικονομικά και άλλα τεχνάσματα, που αλλοιώνουν τα πραγματικά δεδομένα και διαμορφώνουν τις συγκεκριμένες διαδικασίες κατά τέτοιον τρόπο, ώστε από παράνομες… να μεταβάλλονται και να χαρακτηρίζονται ως νόμιμες!

Επιπλέον μέσα από την τηλεφωνική μας επικοινωνία δεν μας έδωσε πειστικές απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν την δική του μεσιτική δραστηριότητα και την δυνατότητα έκδοσης χρυσής βίζας.

Πάντως επιμένουμε, ότι σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές του koumanto.gr και όπως προκύπτει από βάσιμα στοιχεία του ρεπορτάζ, ο ίδιος φέρεται να συμμετέχει σε δίκτυο διακίνησης παράνομων μεταναστών, όπου με διάφορους συνεργάτες… αναλαμβάνει “τα πάντα όλα” για την έκδοση χρυσής βίζας!

Τα γεγονότα (και ότι έχουμε στη διάθεσή μας), τον φωτογραφίζουν ως πολύτιμο συνεργάτη με ρόλο κατά το λαϊκό γνωμικό, να “βαφτίζει το κρέας ψάρι”.

Ή αλλιώς, να βαφτίζει τον “παράνομο” μετανάστη σε “επενδυτή” και οικονομικό παράγοντα… που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της Θράκης!

Σε κάθε περίπτωση όμως στο βάθος του ορίζοντα, είναι ήδη ορατή η καταιγίδα που λογικά δεν θα αργήσει και πολύ. Η δίνη της, θα συμπαρασύρει αρκετά ευυπόληπτα πρόσωπα (και κυρίες ανάμεσά τους).

Η ΕΡΕΥΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

Όσο για τον σημερινό Διοικητή της ΕΥΠ Έβρου Ζ.Ξ. που αντί να διαχειρίζεται με ορθό και ωφέλιμο τρόπο, θέματα ασφάλειας στην περιοχή ευθύνης του…

Όπως πληροφορούμαστε από πηγή μας που γνωρίζει αρκετά, σπαταλά ατελείωτες ώρες στον υπολογιστή ή το κινητό του, παρακολουθώντας κυρίως τον ελληνόφωνο ηλεκτρονικό τύπο (πάντα αυτό έκανε) και σε τοπικό επίπεδο ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ το koumanto.gr, δείχνοντας έντονη ανησυχία για κείμενα, σχόλια και κριτική, που πιθανόν να αφορούν τον ίδιο.

Για να επιμένει σε αυτήν την συνήθεια, θα έχει και τους λόγους του!

Τον ενημερώνουμε λοιπόν ότι για τα δικά του καμώματα, θα επανέλθουμε όταν πρέπει. Όλα στην ώρα τους.

Επικοινωνία με το koumanto.gr
mme.dimosiotita@gmail.com
6948961006
Θανάσης Ζωγράφος

ΕΒΡΟΣ | ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ “ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ” ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΑΣ | Αποκλειστικό

Previous article

Νέο παραδικαστικό πλήγμα στον δημοσιογραφικό έλεγχο δημοσίων λειτουργών με απαγόρευση ελέγχου αστυνομικών

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *