ΑλεξανδρούποληΘράκηΚΟΙΝΩΝΙΑΝΕΑΣουφλί

Έβρος | Θετικός στον Covid 19 Διεθνής ποδοσφαιριστής

0
Πολιτικός γάμος

Δύο γάμοι ήταν αρκετοί για την υπερ-μετάδοση του Covid 19. Θρησκευτικός ο ένας (Αλεξανδρούπολη) και πολιτικός ο δεύτερος στο Τυχερό. Στην πρώτη περίπτωση λέγεται ότι αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ξεπερνά τα 60. Στη δεύτερη περίπτωση (Τυχερό Έβρου) που αφορά τον πολιτικό γάμο του διεθνή ποδοσφαιριστή της τουρκικής Αλάνιασπορ Μανώλη Σιώπη δεν έχουμε ακόμα σαφή εικόνα. Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες πληροφορίες, ο Μανώλης Σιώπης που είναι θετικός είχε – και μάλιστα για αρκετές ημέρες – πολλές επαφές όχι μόνο στην ευρύτερη περιοχή του… Αλλά και στην Αλεξανδρούπολη. Με δεδομένη την αναγνωρισιμότητά του, εικάζουμε σε υπερ-μετάδοση που θα ξεπεράσει τα 60 κρούσματα του προηγούμενου γάμου.

Αν και γνωρίζαμε από το πρώτο λεπτό ότι πρόκειται για τον Διεθνή Εβρίτη του ποδοσφαίρου, παραμείναμε στο πλαίσιο των προσωπικών δεδομένων. Σήμερα ο ίδιος δημοσιοποίησε την ακόλουθη ανακοίνωση.

«Θεωρώ υποχρέωσή μου να ενημερώσω όλους τους ανθρώπους που έχουν συναντηθεί μαζί μου ότι εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν υποβλήθηκα σε τεστ για τον κορωνοϊό και βρέθηκα θετικός.

Είμαι ασυμπτωματικός και απομονωμένος στο σπίτι μου. Εισήλθα στη χώρα την Πέμπτη 6-8-2020 με αρνητικό τεστ κορωνοϊού, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, καθώς πριν επισκεφθώ την οικογένειά μου και την εγκυμονούσα σύζυγό μου που διαμένει στην Ελλάδα ήθελα να σιγουρευτώ ότι είμαι υγιής και δεν είμαι φορέας του κορωνοϊού».

Αλεξανδρούπολη | Βλάβη στο «ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ»

Previous article

Αλεξανδρούπολη | Σε όρια αντοχής η εστίαση

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *