ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΣΕ “ΤΡΟΧΙΑ” ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ | ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!

0

Μέχρι και πριν την Πανδημία,   η Αλεξανδρούπολη παρουσίαζε αυξημένο τουριστικό ενδιαφέρον και  παρά την ανύπαρκτη τουριστική πολιτική που  επέδειξαν οι τοπικοί φορείς του παρελθόντος αποτελεί και για έναν ακόμα λόγο… αξιολογο προορισμό.

Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Ο Δήμος φημίζεται για τη φιλοξενία, την ιδιαίτερη κουζίνα, τις φυσικές ομορφιές και τη διασκέδαση… που επί σειρά ετών απολαμβάνουν όλοι!  Επισκέπτες και κάτοικοι της περιοχής!

Τα τελεταία δε χρόνια, “χτυπάει” κόκκινο! Και αυτό πιστώνεται στην θητεία του πρώην δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη! Διασκεδαστής ο ίδιος και με την μπάντα του “Πόλη και ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ πολίτες” δεν δυσκολεύτηκαν να πετύχουν το μέγιστο για την ψυχαγωγία όλων!

ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Σήμερα ακόμα και από τη θέση Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ο ίδιος και η παράταξή του, επισκίασαν τον σχεδιασμό και τις προσδοκίες του νυν δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη για ανάπτυξη,  με την “κενοτόμα” ιδέα τους, να δημιουργήσουν όλες τις προϋποθέσεις που θα δώσουν το μεγάλο αναπτυξιακό άλμα στην περιφέρεια του δήμου και παράλληλα να ενισχύσουν ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ τη φήμη της Αλεξανδρούπολης!!!

“Στήνουν” το καλύτερο ίσως στην Ελλάδα, εργοστάσιο παραγωγής μηνύσεων που αφορούν την τιμή και την υπόληψή τους, που κατά τη δική τους θέση και ερμηνία…έχουν κατά πολύ μεγαλύτερη αξία από αυτές των δημοτών, όπως και των δημοσιογράφων ειδικότερα!!!

Ίσως θα έπρεπε ακόμα και να βραβευτεί η προσπάθειά τους, δεδομένου ότι συγκριτικά με άλλους δήμους της χώρας και με κριτήρια την αναλογία σε πληθυσμό και των αριθμό μέσων ενημέρωσης (κυρίως των μη αρεστών), είναι… Μηνύσεις μπροστά!!!

Την πρωτιά τους  υποστηρίζει και ένα ακόμα συγκριτικό πλεονέκτημα που δεν αμφισβητείται! Είναι στην υψηλότερη τιμή κλίμακας, που προσδιορίζει το ιδιαίτερο μέγεθος αξίας της δικής τους και μόνο αξιοπρέπειας, ή οποία ξεπερνά το μέγεθος του συνόλου όλων των υπολοίπων!

Η παραγωγή άρχισε…με πέντε-έξι διώξεις εντός πολύ μικρού χρονικού διαστήματος σε δύο συγκεκριμένους δημοσιογράφους που αποτελούν “καλή” πρώτη ύλη. 

Ενώ σχεδιάζουν να #synexisoun… με επόμενες και επόμενες και επόμενες… Ακόμα και μετά τις επόμενες εκλογές που θα ΞΑΝΑχάσουν!!!

Εμείς από το koumanto θα συνεχίσουμε να τους δίνουμε ευκαιρίες για μηνύσεις βγάζοντας τα άπλυτα τους στη δημοσιότητα φυσικά με αποδείξεις.  Σοβαρές και αδιάσειστες. Πρέπει να αναδειχτούν όλα αυτά για να αποδοθούν παραδειγματικά οι ευθύνες εκεί που πρέπει. Έτσι μόνο θα εξυγιανθεί το σύστημα και θα δημιουργηθεί αναπτυξιακό εκτόπισμα για τον δήμο Αλεξανδρούπολης!

Ο κύριος Λαμπάκης και οι σύντροφοί του, θεωρούν ότι τσαλακώνοντας την τιμή και την υπόληψή των άλλων…θα ενισχύσουν τη δική τους!

Σε μια θεατρική παράσταση που έδωσε με μορφή συνέντευξης τύπου, διακήρυξε ότι είναι ενάντια στη φίμωση του τύπου και θεωρεί απαράδεκτη την τακτική των μηνύσεων πολιτικών εναντίον δημοσιογράφων εννοώντας προφανώς τους δημοσιογράφους –  τσιράκια του γιατί λίγες μέρες μετά μήνυσε ο ίδιος δύο δημοσιογράφους τους οποίους απλά…δεν μπορεί να ελέγξει.

Ο Βαγγέλης Λαμπάκης απέδειξε επιτέλους, πως μπορεί να αλλάξει κάτι για το καλό…της αΚΡΙΤΙΚΗΣ Αλεξανδρούπολης!

Το νέο slogan της παράταξης! 

“ΠΟΛΗ ΚΑΙ (υποψιασμένοι πλέον) ΠΟΛΙΤΕΣ – ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ


ΝΤΟkoumanto! Σσσς…. Ούτε λέξη!!!

Previous article

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΙΖΙΡΙΔΗ στον Σύλλογο Πολυτέκνων για τα tablets

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *