Αλεξανδρούπολη

Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑΥΡΑΚΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ

0

Ένα κακό… Κακό! Δύο κακά… Συμφορά!!!

Από τον οκτώβριο του 22 και για αρκετό διάστημα, φρόντιζε ο ίδιος για διαρροές που γνωστοποιούσαν την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον δήμο, ενώ τον Δεκέμβριο ακολούθησαν σχετικά (και κατευθυνόμενα θεωρούμε εμείς) δημοσιεύματα, τα οποία εξυπηρέτησαν μέρος ενεργειών διερευνητικού σκοπού.

Προφανώς τότε ή και καθόλη την διάρκεια μέχρι σήμερα, που για πρώτη φορά το koumanto.gr αποκαλύπτει την απρόσμενη για πολλούς εξέλιξη, τα αποτελέσματα από τα μηνύματα της κοινωνίας που με διάφορους εισέπραττε να ήταν ενθαρρυντικά για την καταληκτική απόφαση.

Ωστόσο. Η “ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ” επιλογή του αυτοαποκαλούμενου ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΑ Αντώνη Καμελίδη, αλλάζει το κλίμα και ανατρέπει πλέον τα δεδομένα.

Η καταστροφική για τον τόπο συνεργασία των δύο “κολλητών” από το παρελθόν δεν μπορεί κατά την εκτίμησή μας, παρά μόνο ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ το μέλλον του δήμου και των δημοτών Αλεξανδρούπολης.

Δεν πρόκειται για μια ακόμα πληροφορία, αλλά για πραγματικό γεγονός που επιβεβαιώνουμε απόλυτα.

Μάλιστα και τα δύο “καλόπαιδα” έχουν απύθμενο θράσος!

Ο Σταυράκογλου με ομολογημένη παρότρυνση από τον ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΑ συνεργάτη του (και υποψήφιο); στον οποίο έχω υποβάλλει μήνυση και δεν θα αναφέρω εδώ λεπτομέρειες, κάλεσε πρόσωπο της στενής μου οικογένειας το οποίο τον επισκέφτηκε στο γραφείο του επί της οδού Ψαρών και πρότεινε συνεργασία!!!!

Παράλληλα πρόσωπο που είναι κοντά στο οικείο περιβάλλον μου ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ στο επάγγελμα και προσβλέποντας προφανώς ο άμοιρος (ως θύμα τους), σε μετάθεσή του από άλλη περιοχή εδώ, αποδέχτηκε αρκετές μέρες πριν την πρόταση και επιδόθηκε στην μάχη ψάχνοντας για σταυρούς… Που θα διακοσμήσουν την μάνικα, γιατί μόνο με αυτή στα χέρια θα μείνει στο τέλος… 

Και θα έχει να διηγείται ιστορίες αγώνα στους συναδέλφους του, που όμως και αυτές θα χάνονται κάπου στις οροσειρές των ΣΑΠΩΝ. Θα επανέλθουμε.

Θανάσης Ζωγράφος

ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ

Κινητό: 6948961006

Email: info.dimosiotita@gmail.com

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

FACEBOOK: https://www.facebook.com/koumanto

YOUTUBE: https://www.youtube.com/@koumanto

ΟΣΜΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ + VIDEO

Previous article

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. ΕΚΡΥΒΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΒΑΛΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *