ΑλεξανδρούποληΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ηθικό ή Ανήθικο; | Η Θεία Μερόπη, τα φρούτα, ο Ραπτόπουλος, ο Ντέμης Ρούσσος και το κακό συναπάντημα.

0

Το “ηθικό ή ανήθικο;” είναι ένα δίλημμα που υπάρχει στην πολιτική ζωή από αρχαιοτάτων χρόνων. 

Αυτές τις μέρες αυτό το ερώτημα απασχολεί έντονα όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία και κάποιες δημοτικές παρατάξεις. 

Αφορά την  απόφαση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης να δώσει το δικαίωμα σε όλους τους πολίτες να καταθέσουν αίτηση  για τις γνωστές ολιγόμηνες προσλήψεις  στο Δήμο.

Είναι ηθικό ή ανήθικο,  λόγω του επιθέτου σου να μην έχεις δικαίωμα να κάνεις αίτηση για εργασία με διάφανο και νόμιμο τρόπο;

Ρωτάμε δημόσια: Ο Δήμαρχος πήρε ειδική απόφαση για τις προσλήψεις των δύο συγγενικών προσώπων της Προέδρου του Πολυκοινωνικού,   η τηρήθηκαν οι ίδιες διαδικασίες για όλους τους πολίτες που κατέθεσαν αίτηση; 

Aυτοί που προσλαμβάνονται, ελπίζουμε ότι θα πληρώνονται κανονικά και θα έχουν και νόμιμες συμβάσεις. Το λέμε  γιατί θυμόμαστε τους  50 δημότες που εργάστηκαν επί Λαμπάκη παράνομα στην καθαριότητα,  χωρίς συμβάσεις και έμειναν  απλήρωτοι για 2 & 3 χρόνια.  

Τότε όλα μα όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανεξαιρέτως το ανέδειξαν ασκώντας σκληρή κριτική στην πρώην δημοτική αρχή. Κανείς δημοσιογράφος δεν το έκανε γαργάρα.

Επικοινώνησε μαζί μου η Θεία του φίλου μου Ιάκωβου Δανιήλ, η Μερόπη,  και μου είπε ότι προχθές, ηγόρασε έναν αγρόν,  όπως αναφέρεται στο “Κατά Λουκάν Ευαγγέλιον” (Κεφ. 14, 16), και στο Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον (Κεφ.22).

Αυτό τον αγρό τον βρήκε στρωμένο με τόνους πολύτιμο λίπασμα. Μάλλον ήταν οι χαμένοι τόνοι που ζητούν ακόμη απο τον κ. Ζιώγα και τον κ. Λαμπάκη να πουν  που τους μοίρασαν.  

Σκάβοντας το λίπασμα βρήκαν από κάτω 2 παλιά καρναβαλικά άρματα. Μάλλον ήταν αυτά που αγοράστηκαν και πληρώθηκαν το καλοκαίρι του 2019 αλλά δεν τα έβρισκαν πουθενά. 

Κάτω από τα άρματα βρήκαν χιλιάδες τόνους φρούτα και χυμούς ακτινίδια, ροδάκινα, τζάνερα, ταμαρίλα, μπιρίμπες και τσιριμόγιες.

Η Θεία Μερόπη είπε ότι σε αυτό τον αγρό θα χτιζόταν  κάθε χρόνο ένα νηπιαγωγείο όπως έλεγε ο πρώην Δήμαρχος Λαμπάκης, από τα λεφτά που θα εξοικονομούσαμε από τα  LED (ο Φαλέκας έλεγε 900.000 € τον χρόνο, ο Λαμπάκης 650.000 €, κάπου στη  μέση θα τα βρίσκανε).

Τωρα γιατί δεν χτίστηκαν ήδη τα πρώτα 3 νηπιαγωγεία θα μας πει ο κ. Φαλέκας που είχε την ευθύνη.  Μάλλον δεν θα  μας πει.

Κρίνετε εσείς από όλα αυτά τι είναι ηθικό και τι ανήθικο.

Αυτά τα σκάνδαλα έβλεπε ο Ραπτόπουλος και μάζευε αυγά για να τα πετάει στους σκανδαλιάρηδες. 

Για Ραπτόπουλο θα γράψουμε στο  επόμενο άρθρο μας,  γιατί μάθαμε ότι ανεξαρτητοποιείται γιατί δεν αντέχει να βλέπει τέτοια απαράδεκτα, τη στιγμή που μεγαλούργησε όπως θα δείτε στη δική του θητεία ως Πρόεδρος στο ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ.

Και για να επανέλθουμε, ζητήσαμε κάποια στοιχεία για περίεργες προσλήψεις συγγενών επί Λαμπάκη. 

Μας τραγούδησαν Ντέμη Ρούσο:

“Τρίγκι, τρίγκι, τρίγκι, τρίγκι, τρίγκι η μάνα μου…”

Μας κούφαναν. Ελπίζω να μας εξηγήσουν σύντομα τι εννοούν…

Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ η ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΑΠΑΤΗΛΟ!

Previous article

Μια κακιά σκάλα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *