ΑλεξανδρούποληΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΚΟΙΝΩΝΙΑΝΕΑ

Νίκος Ραπτόπουλος – Χρήστος Γερακόπουλος | Κοινοί αγώνες, κοινή στόχευση, κοινοί καημοί !

0

Το φθινόπωρο ξεκινάει θερμό και γεμάτο ενδιαφέρον.

Πριν καν μπει ο Σεπτέμβρης, ακούσαμε στο ράδιο STATUS δύο πρώην Προέδρους του Πολυκοινωνικού της Αλεξανδρούπολης. 

Οι συνεντεύξεις τους θα αναλυθούν  σε επόμενα άρθρα μας. Εξάλλου η  δημοσιογραφική έρευνα (ανάμεσα στα άλλα) ξεκίνησε προ μηνός. 

Θετικό είναι ότι και άλλα ΜΜΕ ασχολούνται με θέματα διαφάνειας, οικονομικής διαχείρισης, λειτουργίας και πρακτικών όσων διοίκησαν και διοικούν  αυτό το Νομικό πρόσωπο και άφησαν η αφήνουν το αποτύπωμα τους εκεί την τελευταία 5ετία.  Δηλαδή τους κ.κ Βαμβακερό, Γερακόπουλο, Ραπτόπουλο και την κ. Ποϊραζίδου.

Τα στοιχεία (έγγραφα, συμβάσεις, εντάλματα, πληρωμές, δαπάνες, προμήθειες κλπ)  που έρχονται στα χέρια μας μέσω νομικής οδού αλλά και από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ, είναι επιεικώς… απίστευτα!

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στην γνωστή σκανδαλώδη διανομή 88 τόνων ακτινιδίων.  Υπάρχουν κι άλλα φρούτα. Σχεδόν αμέτρητα. 

Ο κ. Ραπτόπουλος αναρωτήθηκε στη συνέντευξη του ποιους λογους είχε να καλύψει ενέργειες των πρώην Προέδρων  του Πολυκοινωνικού;   

Ουδείς δύναται να κατηγορήσει για κακοδιαχείριση ατεκμηρίωτα έναν άνθρωπο που τον εμπιστεύτηκαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ να διοικήσει το Νοσοκομείο και το ΙΚΑ. Μέχρι και συστατικές επιστολές από Υπουργούς έχει. Όπως έγραψε το STATUS,  ο κ. Ραπτόπουλος δήλωσε ότι η στήριξη του προς τον Ζαμπούκη ήταν “κομματικά ιδεολογική”. Εδώ χρειάζεται λίγο Μπαμπινιώτη… η έστω μεταφραστή.

Το “ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ” είναι πλέον θέμα προτεραιότητας για την τοπική κοινωνία, γιατί όντως είναι μια κατηγορία από μόνο του. Πάνω απ΄όλα και όλους βρίσκεται το συμφέρον των Δημοτών και αυτό θα έπρεπε να υπερασπίζονται οι Πρόεδροι.

Όσο για τις πηγές μας….  το Ρεφραίν αφιερωμένο στο Νίκο, το Χρήστο, τον Αντώνη και την Αλεξάνδρα.

Για μας κελαηδούν τα πουλιά.

Απών…γενικά.

Previous article

Ο Πιστός και οι Άπιστοι!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *