Αλεξανδρούπολη

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. ΕΚΡΥΒΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΒΑΛΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ

0

ΤΟΝ ΕΜΦΑΝΙΖΑΝ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ !

(Σ.Σ. Η ανάρτηση αυτή αποτελεί μέρος της συνολικής έρευνας με μαρτυρίες και ρεπορτάζ για αποκαλυπτικά θέματα του Νοσοκομείου και κυρίως με σημείο αναφοράς την διοίκηση που θα δημοσιεύσουμε προσεχώς. )

Ο Διοικητής Βαγγέλης Ρούφος ψευδώς ισχυρίζεται, ότι ο Αρχιμανδρίτης Καβαλιώτης ποτέ δεν έδωσε την παραίτησή του στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, του οποίου για εξαιρετικά μικρό διάστημα λόγω συνθηκών υπήρξε μέλος του.ΣΗΜΕΡΑ. Αποκαλύπτουμε και παραθέτουμε δύο μόνο από τα αποδεικτικά στοιχεία. που διαθέτουμε και ρωτάμε:

ΓΙΑΤΙ δεν πρωτοκολλήθηκε η παραίτηση του πατέρα Απόστολου (Καβαλιώτη);

ΓΙΑΤΙ αφού παραιτήθηκε οι αποφασεις του Δ.Σ εμφανίζονται ως ομόφωνες;

ΓΙΑΤΙ αποκρύψατε την παραίτησή του; Και ΓΙΑΤΙ δεν την προωθήσατε στο αρμόδιο υπουργείο;

ΓΙΑΤΙ αφού παραιτήθηκε επιμένετε να τον προσκαλείτε ανελειπώς στα Συμβούλια, ενώ δικαιολογημένα σας απαντά αρνητικά εξηγώντας οτι ήδη έχει παραιτηθεί από τις 17 Οκτωβρίου  2022

ΓΙΑΤΙ προβαίνετε σε ψευδείς ισχυρισμούς;   

Αφού προηγήθηκαν δύο τηλεφωνικές συνομιλίες με τον διοικητή Ρούφο να επιμένει κάθετα ότι ποτέ δεν παραιτήθηκε ο Αρχιμανδρίτης Καβαλιώτης και ενώ στο μεσοδιάστημα η κυρία Πλεύρη,  στενή συνεργάτιδα του Υπουργού μας διαβεβαίωσε ρητά ότι δεν προωθήθηκε και δεν υπάρχει παραίτηση στην υπηρεσία…

Ο κος Ρούφος έπαψε να απαντά στις επίμονες κλήσεις μας. Προφανώς επειδή η γκάφα που έκανε στην δεύτερη συνομιλία μας, τον έφερε σε δύσκολη θέση.

Και αυτό γιατί, όταν ο ίδιος μας κάλεσε συνέπεσε να έχουμε μιλήσει μόλις λίγα δευτερόλεπτα πριν με την Φένια Πλεύρη. Επομένως, ένας ακόμα ψευδής ισχυρισμός του καταρρίφθηκε και του θέσαμε υπ όψιν τη θέση του υπουργείου σημειώνοντας μάλιστα, πως προκειμένου να καλύψει ή να συγκαλύψει το ζήτημα, με την απόκρυψη της εν λόγω παραίτησης, εκθέτει άδικα ΙΣΩΣ και την κα Πλεύρη, αλλά ΚΑΙ τον Υπουργό κο Πλεύρη. 

Μετά από ανάρτηση του koumanto.gr στην οποία ανακοινώθηκε σχετική δημοσίευση εντός των ημερών και αφού αποκαλύψαμε ότι έχουμε έγκυρα στοιχεία  που αποδεικνύουν ότι ΥΠΗΡΞΕ παραίτηση, υπήρξε μια ακόμα κακή διασκευή ψευδούς ισχυρισμού.

Ότι δηλαδή έχουν έγγραφο αλλά που όμως,  προσπάθησαν να το υποτιμήσουν λέγοντας ψευδώς ότι πρόκειται  πρόθεση του πατέρα Απόστολου (Καβαλιώτη) για παραίτηση… !!! 

Επιπλέον, ο Διοικητής Ρούφος επικαλείται ότι ο πατέρας Καβαλιώτης όχι μόνο δεν παραιτήθηκε, αλλά συμμετέχει ενεργά σε όλα τα συμβούλια διαδικτυακά… Ενώ ο πατέρας Απόστολος το αρνείται κατηγορηματικά, λέγοντας πως αυτό συνέβη μία δυο φορές στις αρχές, αλλά μετά παραιτήθηκε, κυρίως επειδή αυτό επιβάλουν τα νέα του καθήκοντα με έδρα σε χώρα του εξωτερικού.

Άλλωστε όπως αποδεικνύεται από το ενδεικτικό συνημμένο, αυτό απαντά και στις προσκλήσεις που (ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ) λαμβάνει από το ΔΣ. Και χαρακτηριστικά εξηγεί: 

“Έχω ήδη παραιτηθεί από την 17η Οκτωβρίου 2022! Ευχαριστώ”  

Ακόμα. Ενώ (και αφού δήλωσε παραίτηση) δεν συμμετέχει ως μέλος, εμφανίζονται αποφάσεις με τον χαρακτηρισμό ΟΜΟΦΩΝΕΣ όταν αυτές ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ομόφωνες. Όπως για παράδειγμα μεταξύ άλλων που έχουμε στην διάθεσή μας, στην περίπτωση των εργαζόμενων που επιχειρείται να απολυθούν για λόγους ιδεολογίας Ρούφου…

Αυτό είναι ηλίου φαεινότερο, ότι και προσβάλλει τον άνθρωπο Καβαλιώτη, αλλά και τον αδικεί κατάφωρα σαν εκπρόσωπο της Εκκλησίας, όταν στο παράδειγμά μας, εσφαλμένα καλλιεργείται η εντύπωση πως ο πατέρας Απόστολος {Καβαλιώτης) συμφωνεί, συμμετέχει και μάλιστα ενεργά… στο να χάσουν την δουλειά τους φτωχοί άνθρωποι που σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες παλεύουν κυριολεκτικά για την επιβίωσή τους!!!

Με αφορμή τα παραπάνω και όσα ακόμα ακολουθήσουν στον κατάλληλο χρόνο αλλά σύντομα όπως προβλέπεται και από τα οποία προκύπτουν αρκετά ερωτηματικά, αποκομίζουμε την εντύπωση ότι τίθενται ζητήματα χρηστής διοίκησης, αξιοπιστίας, διαφάνειας και ύποπτων αποφάσεων.

Επομένως ζητάμε δημόσια.

Να ελεγχθούν διοικητής και Δ.Σ για “απιστία”, παράβαση καθηκόντων, πιθανές παρατυπίες ή και παρανομίες, από τη πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων τους έως και σήμερα.

Τέλος, καλούμε τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης κο Ρούφο να απαντήσει άμεσα στο δημοσίευμα

Συνεχίζεται…. Προσεχώς στο koumanto.gr

ΥΓ. ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ: Οι αρχές, απόψεις ή ιδέες που έχει κάποιος πάνω σε  διάφορα ζητήματα (ηθικά, κοινωνικά κ.λπ.), βάσει των οποίων πορεύεται στη ζωή του.

Θανάσης Ζωγράφος

ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ

Κινητό: 6948961006 Email: info.dimosiotita@gmail.com

FACEBOOK: https://www.facebook.com/koumanto

ΟΣΜΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ + VIDEO

Previous article

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΞΕΘΕΣΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *