Αλεξανδρούπολη

NOVA ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

0

Καταγγέλλουμε την άρνηση της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας και παροχής internet “NOVA” (πρώην wind) να απαντήσει σε αίτημα μας αιτιολογώντας το γεγονός, ότι στις 21 Αυγούστου, όχι μόνο δεν μπορούσαμε να ανεβάσουμε ή να κατεβάσουμε ακόμα και βίντεο διάρκειας ενάμιση έως δύο λεπτών, αλλά δεν μπορούσαμε να ανοίξουμε ούτε την σελίδα μας.

Διαμαρτυρηθήκαμε στην εξυπηρέτηση πελατών όπου εκπρόσωποι της προσπάθησαν να μεταφέρουν την ευθύνη και το πρόβλημα σε προγράμματα που πάντα χρησιμοποιούσαμε και χρησιμοποιούμε, ή στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του υπολογιστή μας.

Μάταια επιμέναμε. Στην συνέχεια έχοντας έννομο συμφέρον, ζητήσαμε αντίγραφα των συνομιλιών μας με την εξυπηρέτηση πελατών τα οποία περιμένουμε, όπου το περιεχόμενο των διαλόγων συνδυαστικά με το αποδεικτικό υλικό από εγγραφή οθόνης και όσα μας είπε ο υπεύθυνος του εδώ τοπικού καταστήματος, αποδεικνύει τον ισχυρισμό μας για αδυναμία κάλυψης.

Ο ίδιος έκανε λόγο, για ζημιά που έχουν υποστεί οι κεραίες της εταιρείας από τις πυρκαγιές.

Κατανοούμε ως λογική αυτήν την εξήγηση και την αποδεχόμαστε.

Ζητήσαμε όμως και γραπτή απάντηση μέσω του τοπικού καταστήματος που να εξηγεί τους λόγους αδυναμίας επαρκούς κάλυψης, λόγω της οποίας δεν μπορούσαμε να “ανεβάσουμε” την κρίσιμη και χρήσιμη εκείνη στιγμή… ούτε μια απλή τηλεφωνική επικοινωνία, όπως για παράδειγμα με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης με διάρκεια 2 περίπου λεπτών, καθώς και άλλες που προγραμματίσαμε, με σκοπό την άμεση ενημέρωση των πολιτών

Και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν ήταν δυνατή ακόμα και η πρόσβαση στη σελίδα μας ώστε στην χειρότερη των περιπτώσεων, να περιγράψουμε με κείμενο έστω, όσα μας μετέφεραν από το μέτωπο που επιχειρούσαν…

Δύο εργάσιμες μετά το προφορικό μας αίτημα είχαμε τηλεφωνική ενημέρωση, σύμφωνα με την οποία δεν ικανοποιείται το αίτημά μας για γραπτή απάντηση. Ούτε από τα κεντρικά της εταιρίας, ούτε από το τοπικό κατάστημα NOVA…

Ωραία εικόνα! Την λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη.

Γι’ αυτό θα επιμείνουμε και με γραπτό αίτημα. Και θα επιμένουμε μέχρι να απαντηθεί.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ… ΘΕΜΑ ΚΑΛΥΨΗΣ!

Σε ότι αφορά την κάλυψη της εν λόγω εταιρίας όχι μόνο πληροφορούμαστε αλλά είμαστε και σε θέση να γνωρίζουμε αρκετά για διάφορες περιοχές της Αλεξανδρούπολης. Ακόμα και σε κανονικές συνθήκες.

Δεν θα μείνουμε σε αυτό όμως. Το κάπου καλύτερα ή κάπου χειρότερα, ίσως και να αφορά όλες τις εταιρίες του χώρου και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες.

Αν και θα μπορούσαμε να πούμε ότι σε αρκετές περιπτώσεις η συγκεκριμένη εταιρία έχει μεγαλύτερη αδυναμία και καλό θα ήταν για την ίδια πρωτίστως, να μεριμνήσει για βελτιώσεις… τούτες τις ώρες εστιάζουμε στο απαράδεκτο γεγονός αποποίησης των ευθυνών της. Έστω κι αν η αδυναμία επαρκούς κάλυψης ήταν αποτέλεσμα φυσικών καταστροφών.

Ζήτημα όμως που θα έπρεπε να δικαιολογήσει!

Οπότε λοιπόν και παρά το γεγονός ότι η δική μας αδυναμία να προσφέρουμε περισσότερα στην ενημέρωση κατά τις δύσκολες εκείνες ώρες, ήταν αποτέλεσμα ασθενούς κάλυψης από το δίκτυο της NOVA…

Σε αντίθεση με την δική της αδιάφορη στάση, εμείς αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ζητήσουμε συγνώμη.

Επικοινωνία με το koumanto.gr
mme.dimosiotita@gmail.com
6948961006
Θανάσης Ζωγράφος
Facebook koumanto

ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Τ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ

Previous article

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ | ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΡΝΕΡΓΕΙΑ. ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *