ΑλεξανδρούποληΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΝΤΡΟΠΗ! | ΗΘΙΚΟΙ ΚΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ… ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ!

0

Φωτιά στα μπατζάκια σας… Καυτός προβλέπεται ο Ιούνιος! 

Πως το πάτε δηλαδή;;; Αφού ο Ζωγράφος αν και προσέγγισε τις κόκκινες γραμμές, κατάλαβε τα όριο μεταξύ του ηθικού και του ανήθικου σπάζοντας με όποιο κόστος τα δεσμά που τον κρατούσαν…

Και αφού δεν προχώρησε ως “πολεμική μηχανή” στην εφαρμογή του σχεδίου σας, που βασικό σκοπό είχε τον αφανισμό της παράταξης Πόλη Και Πολίτες με παραπλανητικές ενέργειες, ανακρίβειες, ψεύδη, συκοφαντίες, και διαρκή πόλεμο μέχρι τέλους που για κάποιους, θα μπορούσε να φτάσει ακόμα και σε αναπάντεχο αποτέλεσμα με κοινωνικό, προσωπικό και οικογενειακό κόστος…

Με πρώτο στόχο τον Αρχηγό της και πρώην δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη. 

Δεύτερο στόχο: Τον Αντώνη Βαμβακερό (και εμβόλιμα την Διευθύντρια του Πολυκοινωνικού)

Τρίτο στόχο: Τον Νίκο Γκότση ( ειδικά για λόγους που σχετίζονται με συχνές εμφανίσεις εκπροσώπησης αλλά και ίδια καταγωγή με την “Πρόεδρο”).

Ενώ την ίδια τύχη θα είχαν Ραπτόπουλος, Ζιώγας, Γερακόπουλος, Ουζουνίδης και άλλοι…(“Χτυπώντας” όλους ελπίζατε στη διάσπαση και τον μονόδρομο)

Και αφού ο Ζωγράφος αναμετρήθηκε με την ηθική του και αποχώρησε… 

Ο μηχανισμός σας και πρόσωπα που φιγουράρουν ως ΣΤΕΛΕΧΗ στην ιστοσελίδα σας Δήμος για όλους πρώτα εσύ, θέλουν ακόμα και μέσα από σχόλια στο ίδιο το koumanto (facebook), να τον εμφανίζουν σαν ανήθικο!

Ε! Λοιπόν… Όσο και να προσπαθήσετε Εγώ παραμένω με ηθική, γιατί έστω και στο παρά πέντε, την προστάτεψα!!! 

Ωστόσο και επειδή δυστυχώς! Η κα Πορτοκαλίδου ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΑΣ (προσφέροντας κακή υπηρεσία για σας) με προκαλεί προσβάλλοντας δημόσια την ηθική μου… 

Σύμφωνα με το “δράση και αντίδραση”… Και δίχως να εκφράζω εδώ καμιά απολύτως δική μου εκτίμηση περί της ηθικής όλων σας… 

ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ!!! Προστάτεψα τη δική μου ηθική και το αποδεικνύω έμπρακτα… 

Σειρά σας τώρα, να αποδείξετε τη δική σας!!!

Ακολουθούν και αυτούσια τα δύο σχόλια, όπου εκτός από τον χαρακτηρισμό (ύβρη) που στο 2ο μου προσάπτει η κα Πορτοκαλίδου, θα διαπιστώσετε σύγχυση αντίληψης και περίεργες απόψεις για το μοντέλο κούνιας που πρέπει να αποδεχτούμε ως καλό και ακίνδυνο (ΦΩΤΟ από e- evros) στο πάρκο Ποιμενίδη εν έτη 2021!!!  Επιβραβεύοντας (ίσως;) τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη και τους συνεργάτες του αντιδημάρχους… Για μια ακόμα προσφορά στον τόπο. Με συναισθηματικό μάλιστα χαρακτήρα και μνήμες… Αφού μας Θυμίζουν τα παιδικά μας χρόνια και πως παίζαμε πριν 60 χρόνια (τόσο περίπου είμαι εγώ και τα θυμάμαι με συγκίνηση).

Και το τραγικό;;; ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ δικό της… Θα διαπιστώσετε το απίστευτο!!! ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! Δίχως μια λέξη για το έλλειμμα και την ανεπάρκεια ή την ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής!!! 

Κάτι ακόμα… Η αντιπολίτευση ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ τι κάνει;;; Είστε εδώ ή πήγατε όλοι μαζί διακοπές νωρίτερα; Συνδιοικείτε… Ή κάποιοι από σας, σε άλλον πλανήτη κατοικείτε; Επιτέλους! Επιστρέψτε στην πραγματικότητα! Αν δεν θέλετε να “σπάσετε”  αβγά… Ασχοληθείτε με συλλόγους και αποσυρθείτε από την τοπική αυτοδιοίκηση. Δεν είστε εκεί για δημόσιες σχέσεις και φιλίες. Με τόσα κενά και τόσα δεινά… Οι δημότες, σας χρειάζονται ενεργούς όσο ποτέ! 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ

*** Διαβάστε τα δύο σχόλια της κυρίας Πορτοκαλίδου ενώ στην πρώτη εικόνα με τα κόκκινα πλαίσια, είναι το δικό μου που την ενόχλησε!!! (;;;)

 Georginna Portokallidou Μια εικόνα με παιδιά να παίζουν με λάστιχα στο δέντρο έγινε πολιτικό πυροτέχνημα, υπήρξαμε και εμείς παιδιά με την ίδια εφευρετικότητα και φαντασία, προφανώς σας συμφέρει να το ξεχνάτε και σεις τα δημοσιογραφικά γιουσουφάκια και η παράταξή Λαμπάκη. Πότε τα παιδιά έπαιζαν μόνο με τα συμβατικά παιχνίδια ή ποια είναι αυτή η τρομακτική επικινδυνότητα, έχετε δει πως παίζουν τα παιδιά στις παιδικές χαρές η αν δε έχετε δει θυμηθείτε τον ευατό σας, μόνο” ο θεός μας φυλούσε” και συνεχίζει να τα φυλάει!

Georginna Portokallidou Ας πάμε στο “Το δημοσίευμά του με τίτλο: ZAMPOUKINI ELASTICO με παιδιά που κινδυνεύουν από πνιγμό σε πάρκο του δήμου όπως γράφεις…”. Δεν έγραψα πουθενά την φράση “με παιδιά που κινδυνεύουν από πνιγμό σε πάρκο του δήμου”, διότι πιστεύω ότι κανένα παιδί μικρότερης ηλικίας των έντεκα δεν νοείται να παίζει ανεπιτήρητο πουθενά κι ότι για παιδιά άνω των 11-12 χρόνων αυτή η αυτοσχέδια κατασκευή παιδιών ή γονέων δεν είναι τόσο επικίνδυνη τουλάχιστον με τη λογική που εσείς υπονοείτε (τα πάντα γύρω μας είναι εν δυνάμει δολοφόνοι, ακόμη κι η κατάποση) και επίσης δεν πιστεύω ότι κι εσείς ο ίδιος τη θεωρείτε τόσο επικίνδυνη, διότι εν τοιαύτη περιπτώσει είστε κάτι παραπάνω απ΄ ανήθικος ώστε να στηρίζετε σκωπτικά κείμενα και να διακωμωδείτε πρόσωπα και γεγονότα εκμεταλλευόμενος μια παγίδα θανάτου παιδιών αντί να κάνετε μία καταγγελία! Τέλος στη φράση σας “Ε! Ευτυχώς που μάλλον δεν σε γνωρίζουν οι γονείς αυτών των παιδιών…” θα συμφωνήσω απόλυτα ευτυχώς που δε με γνωρίζουν, διότι αν αφήνουν παιδιά αυτής της ηλικίας να παίζουν ανεπιτήρητα όχι στο πάρκο αλλά και στο ίδιο το δωμάτιο τους είναι εγκληματίες και θα τους έκανα καταγγελία στην πρόνοια.


ΠΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΜΕΛΙΔΗ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ & ΠΑΣΧΑΛΗ ΜΠΟΡΑ

Previous article

ΑΙΣΧΡΟΣ Ο ΓΚΟΤΣΗΣ;;; ΤΟΛΜΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ Κα ΠΟΪΡΑΖΙΔΟΥ;;;

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *