COMMANDO

Ο Αστυνόμος Ρεζίλης μιλάει για ρεζιλίκια!

0

Μας έφτιαξε την διάθεση ο πρώην Αντιδήμαρχος Φερών Νίκος Γκότσης  με την γεμάτη “σοβαρότητα και αίσθημα ευθύνης” συνέντευξη του στο STATUS RADIO και στον Σταύρο Αποστολίδη.

Ομολογουμένως  ξεπέρασε τα όρια της γνωστής του φαιδρότητας.

Στη συνέντευξη δεν συμμετείχε μόνο ο Οξύρρυγχος αλλά και ο Εγγαστρίμυθος αρχηγός του Βαγγέλης Λαμπάκης.

Ανοίξτε την ένταση του ήχου και απολαύστε το σπάνιο αλλά σπαρταριστό ηχητικό ντοκουμέντο όπου ο κ. Γκότσης παίρνει εντολή από τον αρχηγό του “να του ευλογήσει τα γένια” όπως εύστοχα αναφέρει ο κ. Αποστολίδης.

Και φυσικά ο Γκότσης υπερβάλλοντας εαυτόν τα ευλογεί. Ακούστε τον:

Ο κ. Γκότσης ξέρει να ευλογεί και γένια. Πριν λίγες ημέρες ευλόγησε με αγιασμό τα νερά στον Έβρο κάπου εκεί στο Τσάϊ.  Ιδού και η φωτογραφία:

Και άντε να δεχτούμε ότι είναι βαθιά θρησκευόμενος και είναι δικαίωμα του να το πράξει. Την φωτογραφία, γιατί την έβγαλε ο προσωπικός του φωτογράφος; Αυθόρμητα; Δεν αντιλαμβάνεται πόσο ντροπιαστική, προκλητική  και προσβλητική είναι;

Στο τελευταίο Διοικητικό συμβούλιο του Δημοτικού Ραδιοφώνου για το 2020  ακούστηκε και πάλι μια βροντερή “γνωστή” φωνή δίπλα  από τον κ. Γκότση. Αμήχανος ο κ. Γκότσης έσπευσε να πει ότι ήταν ο γιος του… που του είπε “καλα τα λές, καλά τα λες”.

Σε ποιους  τα πουλάς αυτά κύριε Γκότση;    

Στη συνέντευξη του ο Αστυνόμος Ρεζίλης χαρακτήρισε “Ρεζιλίκια” τον τρόπο που διαχειρίστηκαν οι υπηρεσίες του Δήμου με επικεφαλής τον  Δήμαρχο την ισχυρότερη  βροχόπτωση των τελευταίων δεκαετιών.

Είπε ότι οι υπηρεσιακοί γελούσαν. Περιμένουμε να μας υποδείξει κάποιους, άλλως είναι ένας κοινός και ανεύθυνος ψευταράκος και συκοφαντάκος.

Τον Δεκέμβριο του  2017 σε μια μικρή κακοκαιρία είχαμε νεκρό ένα συμπολίτη μας από τον Άβαντα τον Ι.Α. 

Ποιος ήταν τότε Αντιδήμαρχος Φερών και Πολιτικός προστάτης;  Μήπως ο κ. Γκότσης;

Η αποθέωση ήταν όταν είπε ότι δεν τον κάλεσαν να προσφέρει την εμπειρία του ! ! !  

Αυτός που “όπου γάμος και χαρά ο Νικόλας πρώτος”, εμφανίζεται ενώ και απρόσκλητος είναι και αναρμόδιος.

Πνιγόταν ο τόπος και ο Γκότσης ήθελε πρόσκληση. Σαν κι αυτές που του στέλνουν ο Πρωθυπουργός και οι υπουργοί που μας επισκέπτονται. Εκεί ο Γκότσης εμφανίζεται ως δια μαγείας από το πουθενά. Τύφλα νάχει ο Χάρυ Πότερ. 

Όλος ο μηχανισμός, όλη νύχτα ήταν μέσα στα νερά και τις λάσπες και αυτοί οι τυχάρπαστοι εμφανίστηκαν την άλλη μέρα με τα παλτά τους ατσαλάκωτοι για να κάνουν κριτική. 

Το παρακάτω βίντεο είναι αφιερωμένο στον Αστυνόμο Ρεζίλι μήπως και παραδειγματιστεί από τον συνάδελφο του τον Αστυνόμο Σαΐνη και γινει πιο υπεύθυνος.


ΥΓ!  Ο φωτογράφος πόσο πληρώνεται;

Θανάσης Ζωγράφος


Ελεγκτικό Συνέδριο | Παγώνει «φωτογραφικό» διαγωνισμό LED σε δήμο

Previous article

Άφησαν τα πουρνάρια και έπιασαν τους γάμους.

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in COMMANDO