ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΘράκηΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ηλίανθος του δρόμου!

0

Ο Ηλίανθος και τα μεγάλα σχέδια.

Όπως βλέπετε και εσείς δεν έχει καμία σημασία ότι είναι ένας δρόμος με μεγάλη κυκλοφορία, σημασία έχει ότι ο Ηλίανθος φύτρωσε ( τώρα θα μου πείτε φύτρωσε εκεί που δεν τον σπέρνουν, πάντα έτσι γίνεται με Τους Ηλίανθους) και είναι αυτό που ομορφαίνει την ασχήμια που υπάρχει γύρω του! 

Σημασία έχει, ότι ενώ γύρω του όλα είναι ξερά και γεμάτα σκουπίδια, αυτό φύτρωσε και μας χαρίζει την ομορφιά του!

 

Σημασία έχει, ότι αν κάποιος αποπροσανατολιστεί  και το κοιτάξει, μπορεί να του δείξει, που είναι η ανατολή και που η δύση,  ένα μπούσουλα δηλαδή, έτσι για να μην χάνεστε κάποιοι μέσα στην τόση δουλειά που έχετε!

Άραγε ποτέ θα καταλάβουν αυτοί “οι κάποιοι, οι αρμόδιοι” τέλος πάντων, ότι τα μικρά καθημερινά όμορφα πράγματα μας ικανοποιούν και μας κάνουν να χαμογελάμε!

Τα μεγαλεπήβολα σχεδια μας Φάγανε κύριοι  και οι στόχοι να γίνουμε “κάτι” που δεν μπορούμε, από  την μια μέρα στην αλλη!

Κάντε μωρέ ένα μικρό έργο την εβδομάδα, το μήνα και ένα μεγάλο το χρόνο να δείτε πόσους ” ηλίανθους ”  θα έχουμε στην καθημερινότητα μας!

Αφήστε λοιπόν τις Δηθενιές και κάντε μια βόλτα στις γειτονιές να δείτε τις ανάγκες του κόσμου, σταματήστε να το παίζεται Ξερόλες! 

Τελικά είναι να τους φοβάσαι αυτούς τους Ξερόλες που αρπάζουν αμέσως φωτιά, όπως με τα ξερά χόρτα, που όταν αρπάξουν καίνε και τους Ηλίανθους!

Υ.Γ ο Ηλίανθος του Δρόμου είχε μεγάλα όνειρα αλλά δυστυχώς τον κόψανε την επομένη της φωτογραφίας!

” Ο Αφροδισιακός “

Δήμος για όλους ?

Previous article

Οι” Έξυπνοι”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *