ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΦΕΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΦΕΡΙΚΟΣ 99.3 FM | ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1ο.

0

Πρόσφατα στο Δημοτικό συμβούλιο Αλεξανδρούπολης, η πλειοψηφία της αντιπολίτευσης και ο Νίκος Ραπτόπουλος, αποφάσισαν να εμποδίσουν  το Δημοτικό Ραδιόφωνο να κάνει ένα σπουδαίο αναπτυξιακό βήμα προς τον εκσυγχρονισμό και  την βιωσιμότητα.

Απέρριψαν την δημιουργία 2ου υπερσύγχρονου στούντιο στην Δημοτική ενότητα Τραιανούπολης με 100 %  χρηματοδότηση από το πρόγραμμα LEADER.

Τα επιχειρήματα τους και η ψήφος τους γράφτηκαν ως μνημείο γελοιότητας, ανοησίας και καταστροφικής λαϊκίστικης μικροπολιτικής.

Όλους αυτούς τους χαρακτηρισμούς τους γράφουμε μετά λόγου γνώσεως και το τεκμηριώνουμε παρακάτω.

Είδαμε με ικανοποίηση ότι κάποιος (δεν γνωρίζουμε ποιος) από τη διοίκηση του Σφερικός 99.3,  προχώρησε σε μια έξυπνη κίνηση μέσω της ιστοσελίδας του όπως βλέπετε στη φωτογραφία:

Όπως βλέπουμε,  ξεκίνησε μια διαβούλευση,  όπου καλούνται οι πολίτες, να καταθέσουν τις ιδέες και τις προτάσεις τους για την ανάπτυξη του Δημοτικού Ραδιοφώνου.

Να η ευκαιρία για όσους αγαπάνε και κόπτονται γι αυτό το ραδιόφωνο να το βοηθήσουν δημιουργικά να αναβαθμιστεί.

Αναμένουμε λοιπόν με ενδιαφέρον τις προτάσεις:

Του κ. Νίκου Ραπτόπουλου με την “τεράστια” εμπειρία που έχει όπως λέει στη διοίκηση. Στο επίμαχο δημοτικό συμβούλιο αναφερόμενος στο θέμα είπε κάτι  για Πριγκιποπούλες και Τσιγγανοπούλες και κατασυγκίνησε τα πλήθη με το γνωστό “συναίσθημα” του.

Του κ. Βαγγέλη Μυτιληνού ο οποίος προφανώς συρόμενος από τον βέρο Φεριώτη κ. Δουνάκη, ψήφισε αρνητικά ως παράταξη χωρίς να ξέρει η  να τεκμηριώσει το γιατί.

Του κ. Γιάννη Καρυπίδη ο οποίος άγεται και φέρεται ως άβουλο όργανο από το Νίκο Γκότση. Ψέλλισε κάτι γενικόλογα και αρνήθηκε την 100 % χρηματοδότηση για τον σταθμό.

Περισσότερο απ΄ όλους περιμένουμε τις προτάσεις και τις ιδέες του ανθρώπου που διοίκησε για κάποια χρόνια αυτό το σταθμό και…. τον διέλυσε. Ακόμη και σήμερα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον αποτελειώσει.  

Τον Νίκο Γκότση.

Τον ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΦΕΡΩΝ!   

Για τα κατορθώματα του Νίκου Γκότση κατά τα χρόνια της Προεδρίας του στο Δημοτικό Ραδιόφωνο, θα γράψουμε στα επόμενα επεισόδια του νέου σήριαλ  “SFERIKOS 99.3 FM” .

Από την παράταξη Δευτεραίου δεν περιμένουμε ως συνήθως καμιά πρόταση και καμία ιδέα. Αυτοί είναι ότι πει ο Λαμπάκης. Οι άνθρωποι αρνήθηκαν την δωρεάν επένδυση που θα δημιουργούσε τουλάχιστον 1-2 νέες θέσεις εργασίας.

Σε αναμονή λοιπόν των προτάσεων των πολιτών που μακάρι να είναι και επώνυμες για να αποδοθούν και τα εύσημα.

Από τώρα προβλέπουμε ότι οι “σωτήρες” που αναφέραμε παραπάνω,  δεν θα διατυπώσουν ούτε μια λέξη ουσίας. 

Ίδωμεν.

Θανάσης ΖωγράφοςΚΙ ΟΜΩΣ! ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ! | Η βρώμικη πολιτική του τέως ΑΒΑΝΤΑδώρου(?) Βαγγέλη Λαμπάκη!

Previous article

Ο Δον Κιγκότσης και ο Σφερικός 99,3 FM | Επεισόδιο 2

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *