ΑλεξανδρούποληΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΟΙ 9 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ koumanto ΓΙΑ ΤΑ ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ ΤΡΑΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ

0

Σ.Σ. Η φωτογραφία του θέματος, απεικονίζει το γραφείο της γραμματείας και τις ερωτήσεις του koumanto.

Η ΤΙΕΔΑ με παροιμιώδη προχειρότητα, αποφάσισε εκποίηση των Ιαματικών Λουτρών Τραϊανούπολης, με αμφιβόλου ποιότητας επιχειρήματα. 

Το koumanto την ημέρα της συνεδρίασης ήταν εκεί. Παρέδωσε στον Πρόεδρο και στην Γραμματεία σειρά αντιγράφων με 9 συγκεκριμένα ερωτήματα. Υποψιασμένοι και προβλέποντας κάθε πιθανότητα φροντίσαμε να έχουμε αρκετά αντίγραφα. 

Τα παραδώσαμε στο γραφείο της γραμματείας παρουσία του Προέδρου Σεραφειμίδη, αφού εκείνος υποσχέθηκε πως θα φρόντιζε να δοθούν σε όλα τα μέλη του Δ.Σ  

Ερωτήματα που σε φυσιολογικές συνθήκες έπρεπε να τεθούν από τον ίδιο τον δημοσιογράφο στα μέλη του Δ.Σ. Πριν ή μετά τη συνεδρίαση αφού θα ήταν εντός και θα την παρακολουθούσε. 

Αυτό δεν κατέστη εφικτό, διότι ο πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ Τάσος Σεραφειμιδης, ενεργώντας αυθαίρετα δεν επέτρεψε την είσοδο δημοσιογράφων στην αίθουσα συνεδρίασης. 

Μα όντας πρόεδρος, είναι δυνατόν να μη γνωρίζει πως για το αν θα παραστούν ή όχι δημοσιογράφοι εντός της αίθουσας, δεν αφορά δική του απόφαση, αλλά απόφαση του Σώματος; Πως είναι δυνατόν να μην γνωρίζει τα στοιχειώδη που αφορούν κανόνες λειτουργίας του δικού του περιβάλλοντος και τις υποχρεώσεις του προς στο ίδιο το σώμα; 

Ή μήπως γνωρίζει τους κανόνες αλλά λόγω του συγκεκριμένου κυρίως θέματος ήθελε να αποφύγει κάμερες και μικρόφωνα; 

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ενεργήσαμε έτσι ώστε να έχουμε εναλλακτική λύση με έντυπες ερωτήσεις, αποφεύγοντας έτσι με τη σειρά μας περιττή αντιπαράθεση, ζητώντας από το Σώμα του ΔΣ να αποφασίσει. Άλλωστε εφόσον τα μέλη θα έπαιρναν με έντυπη μορφή τις ερωτήσεις δεν υπήρχε απαραίτητα λόγος για φυσική παρουσία. Αυτό θα μας κάλυπτε το ίδιο και επαρκώς. 

Αν φυσικά συνέβαινε κάπως έτσι…. Αλλά δεν συνέβη! 

Οι ερωτήσεις μας μπήκαν στην αίθουσα, μα αντί να δοθούν στα μέλη… Ολόκληρο το πακετάκι τοποθετήθηκε και “ξεχάστηκε” κάπου. Σε κάποιο γραφείο; Κάποιον πάγκο ίσως; 

Το σίγουρο είναι πως δεν διανεμήθηκαν στα μέλη του Δ.Σ. όπως είχε δεσμευτεί ο ίδιος ο πρόεδρος. 

Σήμερα λοιπόν απευθυνόμενοι τόσο προς τον ίδιο όσο και προς τα μέλη, δημοσιεύουμε αυτές τις ερωτήσεις και λόγω της σοβαρότητας του θέματος, περιμένουμε αντίστοιχες απαντήσεις. Οι δημότες πρέπει να γνωρίζουν! 

ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ koumanto.gr ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΙΕΔΑ

Θανάσης Ζωγράφος

Email: mme.dimosiotita@gmail.com

Κινητό: 6948961006

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/koumanto

YOU TUBE: https://www.youtube.com/@koumanto

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ. ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ ΤΡΑΪΑΝΟΥΠΟΛΗΣ . Δεν τους “βγήκε” και τα βγάζουν στο “σφυρί” + VIDEO

Previous article

Παραίτηση Μερκούρη από το ΔΣ της ΤΙΕΔΑ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *