ΑλεξανδρούποληΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΚΟΙΝΩΝΙΑΤραϊανούποληΦέρες

Οι” Έξυπνοι”

0

Μια ζωή αυτή η Πόλη είχε πολλούς έξυπνους που τα ξέρουν όλα, ναι ναι έχει πολλούς από αυτούς και από αυτές που ξέρουν πότε είναι καλό να κάνεις μπάνιο, πότε να μαζέψεις τις ελιές, ποτέ να κάνεις αγορά αυτοκινήτου, πότε να κάνεις πάρτυ, πότε να κάνεις καθαριότητα κτλ. 

Ξέρουν και από ποίηση, από ιστορία, από νόμους, από Ευρώπη, από Αθήνα και γενικά όλα τα ιν και γκλάμουρ.

Έχουν να σου υποδείξουν μέρη, τόπους, ξενοδοχεία, παραλίες, φαγητά και όλα τα σικ της εποχής.

Ξέρουν από τέχνη, κουλτούρα, εικαστικά κτλ. αλλά ξέρουν να καβαλανε και καλάμια!!

Είναι αυτοί, αυτές που μεγαλοπιαστικαν και ξέχασαν από που κρατά η σκούφια τους, γιατί αν το θυμόταν θα ήταν αλήθεια πολύ καλύτεροι άνθρωποι.

Είναι αυτοι, αυτές που κοιτάνε να κλέψουν τα φώτα έστω και με ένα ψέμα η ένα καλογραμμένο σενάριο φαντασίας ή μία φτιαγμένη φωτογραφία ή ένα κείμενο που είναι μισό κλεμμένο και με μισή αληθεια γραμμένο!

Είναι αυτοί, αυτές που καρφώνουν τους άλλους που δεν έχουν πτυχία η “όνομα”,  αλλά οι ίδιοι – ες ξέρουν να γλύφουν  για να βάλουν ένα ευρώ στην τσέπη τους.

Είναι αυτοί αυτές που κάνουν πως γελάνε, που κάνουν ότι τους άρεσε, που τάχα είναι φίλοι σου, που έχουν γνώμη για όλα και προπάντων τα Ξέρουν Ολα, να δεις πως τους λένε …. Α το θυμήθηκα Ξερόλες! 

Είναι αυτοί αυτές με ύφος μπλαζέ και ρούχα φίρμας, είναι αυτοί αυτές με το στυλ το προχώ, είναι αυτοί αυτές μωρέ που αγαπούν το Δήθεν και την εξωτερική εικονα, ενώ από μέσα βράζουν βαρέλια με κακια, ζήλια και μίσος.

Α και να ξέρετε ,σαν Αφροδισιακός, πολύ μου αρέσουν οι   Ξερόλες…με φουντώνουν και με καραφτιάχνουν. Τους χαίρομαι που ξέρουν να γλύφουν εκεί που πρέπει και να παίρνουν αυτό που θέλουν! 

Με μια δόση χιούμορ…αλλά με πολλές δόσεις αλήθειας…το παραπάνω το χαρίζω σε όλους και όλες  τους παρατρεχάμενους της αυλής! 

“Ο Αφροδισιακός”

Ο Ηλίανθος του δρόμου!

Previous article

100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ | 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *