ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Οι προφορικές συμφωνίες και οι προφορικές αναθέσεις του κ. Κουκουράβα και του κ. Ζιώγα!

0

Τα κατορθώματα κάποιων στελεχών  της πρώην δημοτικής Λαμπάκη φαίνεται ότι θα απασχολούν την καθημερινή μας  ζωή για αρκετό καιρό ακόμη.

Πρέπει να αναδειχθούν δημόσια  πράξεις και πρακτικές ανθρώπων που διαχειρίστηκαν τα χρήματα των Δημοτών και που προκαλούν το δημόσιο αίσθημα. Οι λόγοι πολλοί:

  • Για να τιμωρούνται από την δικαιοσύνη όταν αποδεικνύεται ότι είναι ποινικά κολάσιμες.
  • Για να τιμωρούνται ηθικά από τους πολίτες όταν αποδεικνύεται η κακοδιαχείριση
  • Για να αποτελούν παράδειγμα προς αποφυγή για τις επόμενες γενιές πολιτικών.
  • Για να ξεχωρίζει η Ήρα από το Στάρι και να μην αδικούνται οι έντιμοι και συνετοί αιρετοί (ναι υπάρχουν και τέτοιοι ευτυχώς)  που πρέπει να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Ο Βαγγέλης Λαμπάκης και κάποιοι από τους στενούς του συνεργάτες, έχουν το θράσος να κουνάνε το δάχτυλο και να επιτίθενται στη Δημοτική Αρχή Ζαμπούκη για θέματα προσκλήσεων σε διαγωνισμούς, για εκπτώσεις και απευθείας αναθέσεις. 

Δύο πρωτοκλασάτοι  πρώην Αντιδημάρχοι του κ.  Λαμπάκη (ίσως να βρεθούν και άλλοι στη συνέχεια),   ανακάλυψαν νέους τρόπους να διαχειρίζονται τα χρήματα μας.

Επικαλούμενοι δήθεν έκτακτες ανάγκες,  έκαναν προφορικές συμφωνίες και ανέθεταν προφορικά δουλειές σε εργολάβους χωρίς να ζητούν καν  προσφορές από άλλους επαγγελματίες.

Η 1η περίπτωση αφορά τον Γιώργο Κουκουράβα ο οποίος την 30/4/2019 (ούτε ένα μήνα πριν τις εκλογές) έδωσε με προφορική συμφωνία και ανάθεση 18562,64 € για καθαρισμό χειμάρρων και καναλιών. 

https://drive.google.com/file/d/1nfFaJ-QsG6OMjW3VWgGPaLvLdFUJQkdk/view?usp=sharing

Η 2η περίπτωση αφορά τον κ. Χρήστο Ζιώγα  ο οποίος στο τέλος Μαΐου 2019 (στις εκλογές δηλαδή) έδωσε με προφορική συμφωνία και ανάθεση 16.461,0  € στον ίδιο εργολάβο για εργασίες στον ΧΑΔΑ.

https://drive.google.com/file/d/1O0IOkGb8qyAoc9xW7uw35qpkQ-LcRDHD/view?usp=sharing

Και στις δύο περιπτώσεις ο τότε προκομμένος Δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης  και οι συνεργάτες του δεν τον πλήρωσαν τον άνθρωπο (γιατι άραγε;;;) και αναγκάστηκε να σύρει τον Δήμο στα δικαστήρια. Αλλά πρίν τον σύρει έκανε αίτημα εξωδικαστικού συμβιβασμού (Τυχαίο;;;).

Ποιον λέτε να είχε δικηγόρο;   Σωστά μαντέψατε!  Την σύζυγο του Δημάρχου Λαμπάκη.

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Πάλι σωστά μαντέψατε!  Αποδέχτηκε η Οικονομική επιτροπή (όλοι στελέχη του Λαμπάκη)   και πληρώθηκε ο άνθρωπος.

Μήπως αισθάνεστε και εσείς όπως και εγώ ότι μας τάϊζαν άχυρο;

Η έρευνα 15 μηνών,  αρχίζει και φέρνει στην επιφάνεια σούπερ θέματα Πανελλαδικού ενδιαφέροντος.

Με τις Αντιδημαρχίες  Καθαριότητας και Πρασίνου του Χρήστου  Ζιώγα και των Τεχνικών υπηρεσιών του Γιώργου Κουκουράβα θα έχουμε και άλλα όμορφα πράγματα λίαν συντόμως. 

Αναμένονται “έργα και ημέρες” και άλλων “λοχαγών” που διαφέντευαν τον Δήμο επί 9 χρόνια. Υπομονή.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ


Τα στοιχεία που θα στοιχειώνουν τους ανεύθυνους!

Previous article

Νάτος πάλι ο δραστήριος κύριος Χρήστος Ζιώγας !

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *