ΑλεξανδρούποληΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ! ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΣΤΡΑΕΙ | ΙΣΤΟΡΙΚΟ VIDEO!!! !!!

0

Τώρα θα με ρωτήσετε…Και που “κολλάει” ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης;;;  Όχι. Δεν έχει καμία απολύτως σχέση έχει τη συγκεκριμένη διαφήμιση. Δεν θα μπορούσε άλλωστε…

Σ εκείνη υπήρχε ένας απλά καλός πρωταγωνιστής και μέτριοι βοηθοί ηθοποιοί που μοιράστηκαν κείμενα και ρόλους. Πετυχημένη διαφήμιση δε λέω…  Άλλωστε αναφέρομαι σ αυτή, γιατί είναι μια από τις αγαπημένες μου.

Η διαφήμιση όμως των βραβείων από τον Γιάννη με ξεπερνά… Τέλεια! Μοναδική όπως και αυτός! 

Βάζω στοίχημα πως ο κυνηγός ταλέντων Αντώνης Καμελίδης, αν αποκτήσει ξανά τηλεοπτικό σταθμό… Θα τον κάνει παρουσιαστή!  Έχει κάτι ιδιαίτερο αυτός ο άνθρωπος. Δεν κάνει για δήμαρχος, μα έχει άλλες χάρες… Είναι Γεννημένος για φώτα… Λάμψη και δόξα. Κάμερα και ρόλο… Τουλάχιστον τηλεοπτικό. Καλά το “παίζει” ο τύπος! 

Ωραίος και αξιοπρεπέστατος. Στιλιστικά επίσης… Για εξώφυλλο! Και πάνω απ’ όλα πειστικός!!!  Άνετος, με το λόγο και κατά μία έννοια ταυτίζεται με το προϊόν. Το αναδεικνύει. Παίζει μαζί του όσο κανένας άλλος.

Το δικό μου τουλάχιστον το παίζει τέλεια! Δεν έχω παράπονο. Με ικανοποιεί απόλυτα ο τρόπος που το κάνει.

Μερικές φορές βέβαια… Παρασύρεται νομίζοντας ότι μπορεί να παίξει και μαζί μου, αλλά  δεν πειράζει… Μέχρι στιγμής αυτό το αντιμετωπίζω θυμίζοντάς του καθε φορά να το ξανασκεφτεί! Κι αν τον παίρνει… Εδώ είμαι εγώ! Έτοιμος και γι αυτό!

Πέραν αυτού άψογος! Επειδή έχω εργαστεί πολλά χρόνια στην τηλεόραση, αντιλαμβάνομαι ότι ο άνθρωπος το χει. Το “παίζει” με αφοπλιστική ευκολία!Τόσο φυσικά και το ίδιο ανέμελα μπροστά στον φακό υποδυόμενος τον ρόλο του, όπως το κάνει και με την ιδιότητα του δημάρχου! Παντού και πάντα το “παίζει”.

Με το ίδιο στιλάκι δεν τον βλέπετε και όταν κάπου κάπου κυκλοφορεί έξω; Καμαρωτός καμαρωτός και σνομπ δεν είναι; Πόσο να το “παίξεις” βρε καλέ μου… Δε φτάνει;;;

ΣΣ. SILVER VRALERT!!! Επειδή τον έχω ικανό να είναι στημένος στη γωνία, περιμένοντας την αφορμή να μου το “παίξει” και μένα… Με το γνωστό παιχνιδάκι των αγωγών …

Και μάλιστα τώρα που από 20.000 την ανέβασε στις 50.000 (τέτοιο ποσοστό αύξησης δεν ξαναζήσαμε ούτε στα καλυβιώτικα αγγούρια που σπανίζουν πλέον)… Διευκρινίζω!

Όταν λέμε για κάποιον ότι «το παίζει», εννοούμε ότι υιοθετεί πόζα. Ότι είναι επιτηδευμένος. Προσποιείται τον σπουδαίο, τον απαραίτητο, τον δημοφιλή, τον ικανό! Νομίζω πως… Ως προς αυτό τουλάχιστον, είμαι σαφέστατος και κατανοητός! 

Ας μην δημιουργηθούν λοιπόν επί τούτου ή λανθασμένα… Ανοίκειοι βλεννώδεις συνειρμοί! 

Επανέρχομαι λοιπόν για πω, ότι αυτό το παλικάρι το θαυμάζω…. Όχι πείτε μου! Δεν είναι σπουδαία μορφή και πανέξυπνος;;; Από όποιο “πρίσμα” κι αν το δεις, ο άνθρωπος το χει! Και συνεχώς, μας αφήνει άφωνους με τα πολλά και ιδιαίτερα ταλέντα του!

Τον θαυμάζω! Ωστόσο είναι και κάτι που με στεναχωρεί… Δεν μπορώ να το πιστέψω, πως έκλεψε με πανέξυπνο τρόπο τη δουλειά μου!!! 

Του παρουσιαστή εννοώ. Άλλωστε τι άλλο θα μπορούσε να μου κλέψει;;; Το στούντιο, η κάμερα, το μικρόφωνο ή ο φωτισμός, δεν είναι δικά μου… 

Και φυσικά οι βραβευμένες εφαρμογές που λανσάρει, δεν είναι δικό μου προϊόν… Εγώ δεν κάνω απονομές.

Και κυρίως δεν είμαι προγραμματιστής για να κατασκευάζω ή να διαθέτω mobile applications!

Ναι. Αυτό με πληγώνει. Που μου έκλεψε τη δουλειά του παρουσιαστή! Αλλά κι εγώ, έχω υπομονή! Να δω πόσο μάγκας είναι και πόσο θα αντέξει!

Μέχρι που να μου κάτσει πάντως, Θεού θέλοντος και Ζωγράφου αγώνα κάτι καλύτερο, ή να πάρω πίσω τα κλεμμένα… 

Θα ασχοληθώ με  “ψητομαγειρέματα”! Όπως και στην αγαπημένη μου διαφήμιση…

Θα ψήνω ή θα τυλίγω και θα φωνάζω ακούραστα. ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΣΤΡΑΕΙ!

ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ


ΑΙΣΧΡΟΣ Ο ΓΚΟΤΣΗΣ;;; ΤΟΛΜΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ Κα ΠΟΪΡΑΖΙΔΟΥ;;;

Previous article

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *