ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Όταν η καφρίλα γίνεται επικίνδυνη για τους Δημότες !

0

Απίστευτα πράγματα  διαβάσαμε σε ανακοίνωση ενός ανθρώπου  που διετέλεσε Πρόεδρος του Δ.Σ της ΔΕΥΑ επί θητείας Βαγγέλη Λαμπάκη.

Του Γιώργου Ουζουνίδη.

Κάθε χρόνο το ΔΣ της ΔΕΥΑΑ αποφασίζει σε ποιες τράπεζες θα καταθέτει τα χρηματικά του διαθέσιμα. Έτσι έγινε και φέτος για το 2021.

Ο ανεκδιήγητος κος Ουζουνίδης κρίνει με θράσος, τις γνώσεις του Αντιπροέδρου κ. Χαρ. Μιχαηλίδη που έκανε την εισήγηση προφανώς κατόπιν συνεννόησης με τους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Ρωτάμε,  ποιες είναι οι δικές του εξειδικευμένες γνώσεις και τα ταλέντα  που του επέτρεψαν να είναι Πρόεδρος της ΔΕΥΑ στο παρελθόν; 

Πρότεινε ο ανεύθυνος,  να κατατεθούν όλα τα χρήματα στην Συνεταιριστική τράπεζα Δράμας. 

Τον ρωτάμε δημόσια: 

α. Διάβασε στην ιστοσελίδα της συνεταιριστικής τράπεζας πρώην Έβρου και νυν Δράμας την έκθεση των ορκωτών λογιστών για «…την ύπαρξη ουσιώδους αβεβαιότητας που μπορεί να εγείρει σημαντική αμφιβολία για τη βιωσιμότητα της Τράπεζας και την ικανότητα της να συνεχίσει απρόσκοπτα τη δραστηριότητά της.» ;

β. Γνωρίζει το επενδυτικό σχήμα που έκανε την αύξηση κεφαλαίου και απέκτησε την πλειοψηφία στην Συν. Τράπεζα Δράμας;

γ. Γνωρίζει αυτός που κόπτεται για τους συμπολίτες μας που είναι μέτοχοι, πόσο αγόρασαν τις μετοχές τους, πόσο αξίζουν σήμερα και αν υπάρχει ενδιαφερόμενος να τις αγοράσει; Γνωρίζει ότι κλαίνε τα χαμένα τους χρήματα;

δ. Τι ψήφισε πέρυσι για ακριβώς το ίδιο θέμα; Μήπως ΥΠΕΡ; Τι συνέβη από πέρυσι μέχρι φέτος και μας το γύρισε το παραμύθι; 

Ενημερώνουμε τους Δημότες ότι ο κ. Ουζουνίδης ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑ αποφάσισε και αγόρασε απο την Συν. τράπεζα Έβρου (τότε) μετοχές αξίας 20.000 € ! Με λεφτά της ΔΕΥΑ εννοείται. Δηλαδή των Δημοτών. Όχι δικά του.

Η τακτική και η μέθοδος της “στήριξης της τοπικής οικονομίας” από τον “κολοσσό” οικονομολόγο – επενδυτή κ. Ουζουνίδη,  κρίθηκαν με την υπ’αριθ.109/2017 Πράξη του Ελεγκτικού Συνεδρίου μη νόμιμες. 

Ξέρει πόσο αξίζουν σήμερα οι μετοχές που πλήρωσε τότε 20.000 €; Μήπως το 1/10 περίπου της αξίας;

Τολμά λοιπόν να καταγγέλλει αυτός ο άνθρωπος, που αν τον στείλουμε στην WALL STREET,  θα την κλείσει σε ένα εννιάμερο (μαζί με τις αργίες).

Δικαιώνονται λοιπόν πανηγυρικά οι επιλογές των Δημοτών,  να στείλουν αυτούς τους αμετανόητα επικίνδυνους πρώην  διαχειριστές των δημοτικών χρημάτων, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας της αυτοδιοίκησης για να νοσταλγούν τα περασμένα μεγαλεία τους.


Ποινικές διώξεις για υπόθεση οδοφωτισμού LED που εγκατέστησε Εβρίτικη εταιρία

Previous article

2013 | Γιώργος Ουζουνίδης Δείτε και ακούστε τον μέχρι το τέλος. Αξίζει!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *