ΑλεξανδρούποληΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΚΟΙΝΩΝΙΑΝΕΑΤραϊανούποληΦέρες

Παραίτηση Παύλου Μιχαηλίδη;

0

“Στόχος του Δημάρχου είναι να με εξοντώσει πολιτικά. Μου διέλυσε την παράταξη και τώρα μου έστειλε αγωγή ζητώντας μου αποζημίωση 30.000 €, γιατί είπα την αυτονόητη αλήθεια. Ούτε την οικονομική άνεση έχω ούτε την ψυχική διάθεση να κάνω τον Δημοτικό Σύμβουλο υπ’ αυτές τις πολιτικές συνθήκες που διαμορφώνουν κάποιοι εναντίον όποιων διαφωνούν με τις απόψεις τους”. 

Μ’ αυτά τα λόγια σχολίασε ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος της Αλεξανδρούπολης Παύλος Μιχαηλίδης την αγωγή που δέχθηκε από τον Δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη.

Πηγή : status radio

Για γέλια και για κλάματα,  θα έλεγε κανείς ότι είναι, αυτά που διάβασαν και άκουσαν τα αφροδισιακά μου μάτια και αυτιά!

Όταν έχεις στοιχεία που βεβαιώνουν όλα αυτά που δηλώνεις και λες την απόλυτη αλήθεια, τότε κ.Μιχαηλίδη, πηγαίνεις στο δικαστήριο και βγαίνεις θριαμβευτικά, ο νικητής! 

Δεν έρχεστε σαν άλλος “Νίκος Ξανθόπουλος ” ( ελληνικός κινηματογράφος ) να μας  πείτε ότι είναι ξάδερφος σας και έχετε άριστες σχέσεις! 

Είναι ειρωνεία όλο αυτό, γιατί δεν πέρασε πολύς καιρός που  ο κ. Μιχαηλίδης έγραφε και έλεγε , ” κατώτερος των προσδοκιών ο κύριος Ζαμπούκης ” ή όταν κατέθετε προσφυγή στην αποκεντρωμένη, για απόφαση του κυρίου Ζαμπούκη και πολλά άλλα που δεν θυμάμαι τώρα…

Τότε δεν ήταν συγγενής σας ο κ. Ζαμπούκης;

Η μήπως θέλετε να ” αγγίξετε ” την ευαίσθητη πλευρά του ώστε να σας παρακαλέσει γονατιστός ( με παντελόνι  LOUIS VUITTON ) να παραμείνετε ως δημοτικός σύμβουλος ( χωρίς σταυρούς );

Ξέρετε βαρέθηκα να ακούω υποσχέσεις,κατά διαστήματα, για παραιτήσεις ( πολλοί μας τα παν )  και καμία δεν υλοποιήθηκε!

Αντιθέτως κρύφτηκαν πίσω από δικαιολογίες και προσχήματα που προκαλούν γέλια! 

Λέτε να ήρθε η ώρα που θα γραφτεί στην ιστορία με μελανά μεγάλα γράμματα ” Ο ξάδερφος τον ώθησε στην παραίτηση ”!

Εις αναμονή των παραιτήσεων λοιπόν … αφού πρώτα το σκεφτούν καλά και πάρουν γνώμες άλλων! 

Υ.γ Για να μην σας κρατάω σε  αγωνία, το  αποτέλεσμα θα είναι να μην  παραιτηθούν, όλοι αυτοί που τα λένε αυτά, γιατί η ” καρέκλα ” είναι γλυκιά σαν γλειφιτζούρι! 

Ποιος φταίει;

Previous article

Θέλουμε μια Φεριώτικη αντρίκια άποψη όπως οι άλλες.

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *