Αλεξανδρούπολη

Περίεργα γεγονότα στην επιλογή του Κωνσταντίνου Παλακίδη σαν επίτιμου προξένου της Ρωσίας στην Αλεξανδρούπολη

0

Η αποκλειστική αποκάλυψη που κάναμε με τίτλο: «Απρέπεια από τον Επίτιμο Πρόξενο της Ρωσίας κατά του ρωσικού λαού» για τον διακοσμητικό ρόλο του ξενοδόχου Κωνσταντίνου Παλακίδη σαν επίτιμου προξένου της Ρωσίας στην Περιφέρεια ΑΜΘ με έδρα την Αλεξανδρούπολη, έκανε πολύ μεγάλη αίσθηση. 

Εξόργισε πολλούς, για τους τεμενάδες του (με χειραψίες και χαμογελάκια) απέναντι στον Υπουργό Θεοδωρικάκο που είναι μέλος σε μία αντιρωσική κυβέρνηση στέλνοντας όπλα για να σκοτωθούν Ρώσοι στρατιώτες και πολίτες, χωρίς να αποκλείουμε και τον θάνατο Ελλήνων της Ουκρανίας.

https://www.koumanto.gr/i-aprepeia-tou-epitimou-proxenou-tis-rosias-stin-alexandroupoli/

Και άνοιξαν τα στόματα. Και μιλούν. 

Βγάζουν στον τάκο και τον Κώστα Πιτιακούδη του Evrosnews, που ταυτόχρονα με τις επιθέσεις του από το 2017 κατά των Ρώσων, φαίνεται ότι έφτιαχνε έντεχνα και το προφίλ του επίτιμου προξένου … της Ρωσίας !!! 

Δηλαδή του επίσημου εκπροσώπου της Ρωσίας στην Περιφέρειά μας !!!  

Δίπορτο ή κάτι πιο ύποπτο;

Τί γίνεται εδώ;  Και το θέμα γίνεται πιο ενδιαφέρον όταν ρωτάμε «ποιού επίτιμου;».

 Τότε πέφτουμε στην οικογένεια Παλακίδη. Για κάποιο λόγο… Φαίνεται ότι το θέμα, έγινε οικογενειακό. 

Ο Κωνσταντίνος Παλακίδης πήρε τη θέση του αδελφού του Απόστολου σαν επίτιμος πρόξενος. Δεν γράφουμε από λάθος «σαν επίτιμος πρόξενος», αντί του «ως επίτιμος πρόξενος»… Γιατί υποδύεται τον ρόλο του επίτιμου προξένου της Ρωσίας αφού δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ σε τρία χρόνια περίπου. 

Στις 23 Σεπτεμβρίου 2019 ο μαύρος Πιτ έγραφε:

 «Επίτιμος πρόξενος της Ρωσίας στην Αλεξανδρούπολη ανέλαβε ο ξενοδόχος Κωνσταντίνος Παλακίδης»… Ενώ στις 10 Φεβρουαρίου 2018 έγραφε: 

«Ο ξενοδόχος Απόστολος Παλακίδης υποψήφιος για Επίτιμος Πρόξενος της Ρωσίας στην Αλεξανδρούπολη».

Στη συνέχεια έγραφε κομψά και εντελώς διαφορετικά απ΄το ύφος που έγραφε κατά των Ρώσων:

«Ο επιχειρηματίας Απόστολος Παλακίδης, ιδιοκτήτης μαζί με τον αδερφό του Κωνσταντίνο του πολύ γνωστού ξενοδοχείου της πόλης Thraki Palace, που από τον περασμένο Ιούνιο ξεκίνησε συνεργασία με τον όμιλο Wyndham Groups και απέκτησε το brand «RAMADA» με αποτέλεσμα να μετονομαστεί  σε «RAMADA Plaza Thraki», είναι υποψήφιος να αναλάβει Επίτιμος Πρόξενος της Ρωσίας στην περιοχή».

Δεν ήταν όμως μόνο αυτό που μας τράβηξε την προσοχή.

Ήταν μία εμφανώς κομμένη φωτογραφία, στο δεξιό τμήμα της. Ένα «τοπικό» σάιτ… Που υποτίθεται ότι ειναι του Πιτιακούδη… Έκοψε τμήμα φωτογραφίας!

 Γιατί το έκανε; Ποιον σκοπό εξυπηρετούσε ο τεμαχισμός της;; Γιατί απέφυγε να την δημοσιεύσει ολόκληρη όπως άλλωστε κυκλοφόρησε σε άλλα (αθηναϊκά) σάιτ με την λεζάντα…

 «από αριστερά: Κώστας Παλακίδης – Διευθύνων Σύμβουλος ΘΡΑΚΗ ΠΑΛΛΑΣ Α.Ε. / Απόστολος Παλακίδης – Αντιπρόεδρος ΔΣ ΘΡΑΚΗ ΠΑΛΛΑΣ Α.Ε. / Edwin Broers – Regional Vice President Central & Eastern Europe Wyndham Hotel Group / Ilhan Kose Director Franchise Operations Central & Eastern Europe Wyndham Hotel Group». 

Δηλαδή ο διαχειριστής του Evrosnews (που λειτούργησε λίγους μήνες μετά από την άφιξη του Αμερικανού πρέσβη Τζέφρυ Πάιατ στην Ελλάδα), ο Κώστας Πιτιακούδης προσέφερε εξυπηρέτηση στην εικόνα της επιχείρησης του υποψήφιου (τότε) επίτιμου προξένου της (μπήξε δείξε) Ρωσίας…

Κόβοντας από την φωτογραφία- θέμα…

Το εξ’ Αμερικής αφεντικό τους και τον Τούρκο επικεφαλή των franchise; 

Για ποιόν άλλο λόγο να έβαζε εμφανώς και αντιαισθητικώς περικομμένη φωτογραφία; 

Τί έγινε όμως μετά από τον Φεβρουάριο του 2018 και ο Απόστολος Παλακίδης «εξέπεσε» του χρίσματος και αυτό δόθηκε στον αδελφό του;

Η απάντηση είναι ότι την περίοδο εκείνη, υποβλήθηκε μήνυση κατά του Αποστόλου για δυσφήμηση, προσβολή της τιμής άλλου με έργο, πρόκληση τρόμου και ανησυχίας για τη ζωή και σωματική του ακεραιότητα καθώς και βλάβη των περιουσιακών του αγαθών, απειλώντας τον με βία και λεκτικές απειλές.

Προφανώς λοιπόν από το παραπάνω σύνολο κατηγοριών και μιλώντας πάντα για την ίδια περίοδο, προέκυψε ποινικό ζήτημα σε εξέλιξη για τον μικρό αδερφό…

Και το χρίσμα πήγε στον μεγάλο αδερφό.

Φαίνεται πως όσο προχωράμε, όλο και πιο εδιαφέρον θα έχει η  συνέχεια… Και μάλιστα ιδιαίτερο!!!

Θα επανέλθουμε! 

Θανάσης Ζωγράφος

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ… ΣΕ ΒΙΛΑ ΕΝΑΝΤΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ;;;

Previous article

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ… ΠΑΛΑΚΙΔΗ, ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *