ΑλεξανδρούποληΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΦέρες

Ποιος είναι αυτός δίπλα στον Γκότση;

0

“Επίσκεψη στις Φέρες πραγματοποίησε ο πρώην αντιδήμαρχος Φερών κ. Νίκος Γκότσης,  συνοδευόμενος από τον Πρωθυπουργό της χώρας, τον Υπουργό άμυνας, τον Περιφερειάρχη, Βουλευτές,  τον Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο και άλλους παράγοντες του τόπου”

Έτσι θα μπορούσε να διατυπώσει το άρθρο του ένας δημοσιογράφος αν έβλεπε το παρακάτω βίντεο με την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στις Φέρες…

Ο Νίκος Γκότσης αφού εμφανίστηκε ξαφνικά με μαγικό τρόπο στην αίθουσα των Φερών, εξήλθε γεμάτος καμάρι δίπλα στον Πρωθυπουργό,  και κάλεσε επιβλητικά τον Πρόεδρο της Δημοτικής κοινότητας Φερών να παρουσιαστεί μπροστά στον κ. Μητσοτάκη. 

Αυτό το έκανε για να τον αναγνωρίσουν όλοι από την φωνή του διότι φορούσε μάσκα στο πρόσωπο και υπήρχε περίπτωση να χαθεί μέσα στο πλήθος.

Επισκίασε τους πάντες. Κάποιοι ρεπόρτερ απόρησαν τι δουλειά είχε εκεί ο αυτοδιοικητικός star.

Τι απορείτε κύριοι; Ξεχάσατε  ότι ο Νίκος Γκότσης είναι μέλος της επιτροπής πολιτικης προστασίας της ΚΕΔΕ;  Τον  Πρωθυπουργό προστάτευε. Τι άλλο είναι η πολιτικη προστασία αλλωστε;

Πάντως μάλλον ο κ. Γκότσης πρέπει να επιλέξει ένα πιο διακριτικό άρωμα γιατί δεν το απολαμβάνει ο κ. Μητσοτάκης όπως φαίνεται στη φωτογραφία. 

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ

Previous article

Η τσιγγανοπούλα και ο συναισθηματικός Ραπτόπουλος.

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *