ΑλεξανδρούποληΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ – Διοικητική εξυγίανση που για κάποιους είναι ανθυγιεινή.

0

Καταιγίδα διοικητικών μεταβολών πληροφορούμαστε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη στο Πολυκοινωνικό Αλεξανδρούπολης.

H πρόεδρος του Πολυκοινωνικού Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου με την έγκριση και την καθοδήγηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, προχωρά σε αναδιάρθρωση και εκσυγχρονισμό  όλων σχεδόν των δομών του Πολυκοινωνικού με στόχο την βελτίωση τους καθώς και τη δημιουργία νέων.

Αυτό ενόχλησε κάποια κατεστημένα παραμάγαζα που είχαν δημιουργηθεί εδώ και χρόνια και λειτουργούσαν με δικούς τους κανόνες σε όλους τους τομείς όπως τα logistics, η οικονομική διαχείριση, η διοικητική τάξη σε εργασιακά θέματα, η ποιότητα των  διαφόρων παροχών προς τους δημότες, η τήρηση αρχείων και  μητρώων και διάφορα άλλα ενδιαφέροντα.

Γίνονται προσπάθειες για παρεμβάσεις από διάφορους προς διάφορους,  αλλά φαίνεται ότι ο Δήμαρχος,  η Πρόεδρος και αρκετά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (όχι όλα) είναι αποφασισμένοι να φτάσουν το μαχαίρι στο κόκκαλο. Βέβαια για τα κόκκαλα υπάρχει ιατρική επάρκεια  στο Πολυκοινωνικό, αλλά εκτιμούμε απ΄ όσα ακούσαμε μέχρι στιγμής ότι η έρευνα θα κάνει θραύση

“Κάποιοι αντί να λουφάξουν για πάντα, μας κουνάνε το δάχτυλο και μας απειλούν και από πάνω”, μας ανέφεραν χαρακτηριστικά δύο υπάλληλοι που επικοινώνησαν μαζί μας.

Κεντρική αφορμή στάθηκε ο δειγματοληπτικός έλεγχος που γίνεται εδώ και 4 περίπου χρόνια και αφορά την διανομή δεκάδων τόνων ακτινιδίων το 2016 σύμφωνα με όσα προβλέπει ο Νόμος. Ευθύνες θα αναζητηθούν και από αιρετούς και από υπηρεσιακούς.

Πληροφορίες μας (με επιβεβαιωμένες προς το παρόν) αναφέρουν ότι  τα στοιχεια που εστάλησαν στα τέλη του 2019  δεν επαρκούν και μάλιστα κάποια εξ αυτών ενδέχεται να μην είναι γνήσια. Με αυτά τα δεδομένα αναμένεται να ξεκινήσουν αυστηροί έλεγχοι και για τις υπόλοιπες διανομές που έγιναν με φρούτα, χυμούς, αυγά, μανιτάρια κ.α. 

Φαίνεται ότι είχαν χαθεί και τα αυγά και τα πασχάλια και η σημερινή διοίκηση αποφάσισε ότι πρέπει να βρεθούν.

Η δημοσιογραφική έρευνα ξεκινά και εκτιμούμε ότι κάποια στιγμή θα ξεκινήσει και η εισαγγελική

Το άροτρο

Previous article

Θράκη | Ηλεκτρονική επίθεση της Τουρκίας στην ΠΑΜΘ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *