ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ – ΓΕΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ | ΕΞΩΦΘΑΛΜΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΣΤΟΧΟΙ – 2

0

Τον πραγματικό του ρόλο και στόχο αναδεικνύει με κάθε ευκαιρία ο πρώην Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού Νίκος Ραπτόπουλος.

Από την 1η του μέρα ως στέλεχος της Δημοτικής αρχής, ως δημοτικός σύμβουλος αλλά και ως Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού με πολλές δημόσιες δηλώσεις του δείχνει την στήριξη του στις θέσεις του προκατόχου του Χρήστου Γερακόπουλου.

Μετά την παραίτηση του από την Προεδρία του Πολυκοινωνικού,  η αποστολή του είναι πλέον η απόλυτη ταύτιση με τις θέσεις του Χρήστου Γερακόπουλου με εκδικητική στόχευση εναντίον της σημερινής Προέδρου Αλεξάνδρας Ποϊραζίδου.

Στο χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο έγιναν δύο ιστορικές προτάσεις – γκάφες του Χρήστου Γερακόπουλου τις οποίες φυσικά στήριξε το “τσιράκι” του ο Νίκος Ραπτόπουλος.

Η 1η πρόταση αφορά ένα  διαγωνισμό που η αρμόδια επιτροπή του Πολυκοινωνικού  κήρυξε άγονο λόγω πολλών παραλείψεων στο φάκελο από τον υποψήφιο ανάδοχο. 

Αυτή η απόφαση προστατεύει τα συμφέροντα των Δημοτών.

Όμως κατά ανεξήγητο τρόπο ο κ. Γερακόπουλος έστειλε εγγράφως πρόταση να μη κηρυχθεί άγονος ο διαγωνισμός αλλά να κατακυρωθεί στον ανάδοχο!!!

Τόσο έντονο το ενδιαφέρον για τον ανάδοχο.

Το πιο περίεργο  όμως είναι ότι ο κ. Ραπτόπουλος ψήφισε υπέρ της πρότασης Γερακόπουλου. Σαν να αφορά σύμβαση με την COSMOPLUS,   ή σαν να πρόκειται  να προμηθευτεί πάνες το Πολυκοινωνικό  για τους παιδικούς σταθμούς…

Ο διαγωνισμός αφορά πρόγραμμα του LEADER για πολυθρόνες τηλεϊατρικής επί εποχής Λαμπάκη. Ο Νοών νοείτω. 

Στη γραπτή του πρόταση ο κ. Γερακόπουλος  ομολογει με αφοπλιστικη ειλικρίνεια: “Σας υπενθυμίζω ότι αποτελεί ένα από τα ελάχιστα έργα που εντάχθηκε στο πρόγραμμα Leader με χρονικές προθεσμίες που πρέπει να προλάβουμε. 

Από τα ελάχιστα της θητείας Λαμπάκη!!!!  Αυτοι κατηγορούσαν την δημοτική αρχή για δήθεν χαμένα χρήματα από το LEADER. Πόσο υποκριτές πια;; 

Η 2η υπερπρόταση Γερακόπουλου – Ραπτόπουλου σε επόμενο άρθρο μας.

Μήπως είναι καιρός να διενεργηθεί  αναδρομικός έλεγχος όλων των συμβάσεων  και να δημοσιοποιηθεί ότι πλυμένο η άπλυτο υπάρχει; Εξάλλου όλοι επιθυμούν την διαφάνεια. Κανείς δεν θα ενοχληθεί (λέμε τώρα).

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ | Τραγικό τέλος για τον Ήρωα Πυροσβέστη. Πέπλο θλίψης απλώθηκε στο συννεφιασμένο Εβρίτικο ουρανό…

Previous article

Ποινικές διώξεις για υπόθεση οδοφωτισμού LED που εγκατέστησε Εβρίτικη εταιρία

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *