COMMANDO

ΣΕΝΑΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ!

0

ΛΑΣΠΗ ΣΤΟ koumanto.gr ΑΠΟ ΤΗΝ “ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ” ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!

Επειδή στο koumanto.gr αποφασίσαμε να το πάμε μέχρι τέλους, θυμίζουμε ότι στο αρχείο μας, διατηρούμε δημοσιευμένα στοιχεία με σοβαρές καταγγελίες, που σε άλλη Χώρα… Απλά θα άλλαζε Χώρα!

1) Για στενή και “ιδιόμορφη” συνεργασία του τότε δημάρχου “και σήμερα Τέως” Βαγγέλη Λαμπάκη, με παραβατικά άτομα που ενεργούσαν με αποδεδειγμένες “ευθείες” απειλές, κατά της ζωής… Δηλαδή δολοφονικές προθέσεις καταγεγραμμένες σε οπτικοακουστικό υλικό!

2) Συκοφαντίες, προσβολή – “δολοφονία”  προσωπικότητας ατόμων με σκοπό την κοινωνική τους απομόνωση. Ακόμα και πραγματικές απειλές που εξυπηρετούσαν την επίτευξη των στόχων του!

ΣΕΝΑΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ

Για οποιοδήποτε λόγο που που μπορεί να επικαλεστεί οποιοσδήποτε στον ευνομούμενο και πολιτισμένο κόσμο του πλανήτη γη… Υπάρχει ζήτημα για την κοινωνία των νομικών και τη δικαιοσύνη;; Εμείς ρωτάμε! Αν υπάρχει… σίγουρα θα το γνωρίζει και να μας το πει!

Μπορεί να υπήρξε αποτυχημένος δημαρχίσκος και γι αυτό σήμερα είναι “τέως”, αλλά όχι δικηγορίσκος.  

Ως νομικός κύρους, έχει θέση μεταξύ των κορυφαίων της περιοχής, με γνωστή δικηγορική εταιρία. Ξέρετε… Εκεί συντάσσονται επίσης, οι μηνύσεις και οι αγωγές κατά “των μη αρεστών” δημοσιογράφων! Εκεί σχεδιάζεται η προσπάθεια φίμωσης του τύπου!

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ

Κι όμως! Αυτός ο ελεεινός και εμμετικός τύπος. Ο ξεδιάντροπος. Με το απύθμενο θράσος, την πολιτική ανικανότητα, την αρρωστημένη φιλοδοξία του, την πολιτική ηλιθιότητα και την επικίνδυνη συμπεριφορά του…. Αυτός ο άνθρωπος!  Ο Τέως δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης! Αλλά και η παράταξή του… Δίχως ηθικούς ενδοιασμούς, τολμούν να χαρακτηρίζουν το koumanto.gr δηλαδή αρθρογράφους, συνεργάτες, αρχισυντάκτη διαχείρηση και ιδιοκτησία… Δολοφόνους χαρακτήρων!!!

Καλά, την έλλειψη σοβαρότητας του γελοίου αρχηγού σας την ξέρουμε! Και μέχρι σήμερα, εκτός από μερικές κακές εξαιρέσεις, θεωρούμε ότι οι περισσότεροι και αξιοπρεπείς είστε και σοβαροί και διάθεση για προσφορά στον τόπο έχετε, αλλά εκ των πραγμάτων είστε εγκλωβισμένοι σε μονόδρομο… Γιατί λοιπόν παρασύρεστε σε τέτοιες συμπεριφορές που σιγά σιγά θα οδηγήσουν και στον δικό σας πολιτικό εξευτελισμό;; Αυτή τη φορά (αλλά μόνο αυτή)… Θα σας πουμε μόνο ΝΤΡΟΠΗ! Για πιθανή επόμενη θα δούμε τι άλλο!

Όσο για τους πρωταγωνιστές και τους κομπάρσους ή τους περιχαρείς με τον δεύτερο ρόλο στο σήριαλ “Πόλη και Ανυποψίαστοι Πολίτες”, Θα ακολουθήσουν άλλα δημοσιεύματα. Όλα στην ώρα τους και μέχρι τέλους!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ  “Πόλη & Πολίτες…

Μεταξύ των άλλων αναφέρει χαρακτηριστικά:

<<Στη συνέχεια ανέλαβε δράση το γνωστό σύστημα δολοφονίας χαρακτήρων που μέσω της γνωστής ιστοσελίδας απομόνωσε ηχητικό απόσπασμα συνέντευξης του Νίκου Γκότση και τον στοχοποίησε, προσπαθώντας παράλληλα να τον γελοιοποιήσει με μονταρισμένες φωτογραφίες>>.

Απαντάμε: Ναι το απομονώσαμε! Αλλά δεν το αλλοιώσαμε! Δημοσιεύσαμε μόνο αυτό το μέρος, διότι όσα κι αν είπε πριν ή μετά, καμία σημασία πια δεν έχουν και ο μέτριος νους αντιλαμβάνεται ότι είναι περιττά! Σε κάθε περίπτωση δηλαδή, η συγκεκριμένη τοποθέτηση μόνο μια ερμηνεία μπορεί να έχει! Ή ακυρώνει όσα κι αν είπε ή  επιβεβαιώνει την πολιτική τους αλητεία! Άρα αυτό που μένει και έχει τη σημασία του… Είναι η ταπεινωτική αναφορά του, στους μη πτυχιούχους συνδημότες μας….

Σε άλλη παράγραφο μας κατηγορεί ότι παραποιήσαμε την αλήθεια με σκοπό τη στοχοποίηση του Δημοτικού συμβούλου Νίκου Γκότση και αναφέρει:  <<Οι απόψεις και θέσεις του συνεντευξιαζόμενου κλπ κλπ… Αλλοιώθηκαν και διαστρεβλώθηκαν με σκοπό την στοχοποίησή του>>.

Απαντάμε: Δεν αλλοιώσαμε τίποτα απολύτως! Και δεν τον στοχοποιούμε! Ο ίδος συμπεριφέρεται “αυτοκτονικά” αφού πρώτα όμως “πυροβολεί” τους εργαζόμενους μη πτυχιούχους… Και “δολοφονεί” την ίδια την παράταξή του!!!

Εμείς απλά και ως οφείλαμε, αναδείξαμε ακόμα και τις άθλιες προθέσεις τους, εναντίον των εργαζομένων που μπορεί να μην έχουν ΠΤΥΧΙΑ αλλά έχουν τις ίδιες ανάγκες. ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ στην εργασία και τη ζωή! Αναδείξαμε περίτρανα, όχι μόνο την αδιαφορία τους… Αλλά και την τιμωρητική τους πρόθεση για τους μη πτυχιούχους!!!  

Τέλος σε σελίδα που με σοβαρές ενδείξεις μάλλον καθοδηγείται από τον ίδιο τον  “Τέως” δήμαρχο Λαμπάκη,  ο τίτλος με τον οποίο δημοσιεύτηκε η  εν λόγω ανακοίνωση μας χαρακτηρίζει ως… Μονταζιέρα του πολυκοινωνικού και υπονοεί ότι: Είμαστε υποστηρικτές της Αλεξάνδρας Ποϊραζίδου.

Μα είμαστε και θα είμαστε, μόνο για όσο κρίνουμε ότι διοικεί σωστά και αποδοτικά τη δομή και παράλληλα υπηρετεί με αξιοπρέπεια και σεβασμό τα δικαιώματα και τις ανάγκες των οικονομικά αδύναμων συνδημοτών μας! Σε αντίθετη περίπτωση, μην ανυησυχείτε…Ο σκορπιός παραμονεύει!!!

Και δεν υπάρχει αντικειμενική δημοσιογραφία. Αν έχουν αντίθετη άποψη να μας πουν, από ποιους και ποια ΜΜΕ της περιοχής. Αν έχουν έστω και ελάχιστο πολιτικό θάρρος, να μας πουν ονόματα!!! Τέλος και με αυτό…

Δεν υπάρχει αντικειμενική δημοσιογραφία. Υπάρχει όμως και η βρώμικη! Ε, λοιπόν… Εμείς ανήκουμε στη απόλυτα καθαρή!

Και ναι! Έχουμε  ΚΑΛΗ ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΑ  ή  αλλιώς ΡΑΠΤΟ ΚΟΠΤΗ, Κάμερα με ΓΕΡΑΚΙΣΙΑ εστίαση,  ΒΑΜΒΑΚΕΡΑ πανάκια για τον καθαρισμό λεκέδων στο ΛΑΜΠΑΚΙ τους… Α! Διαθέτουμε και ΓΚΟ pro ή πολλά ακόμα. Ο εξοπλισμός μας είναι πλήρης και τα συρτάρια μας γεμάτα υλικό!

Αλλά γιατί υποκρίνονται οτι εκπλήσονται! Την ίδια μονταζιέρα δεν χρησιμοποιήσαμε (σε άλλα μέσα τότε) ηλεκτρονικά και μη,  για την  πρώτη δική τους περίοδο που μας παραπλάνησαν με το επίπλαστο κύρος  και το “ευφάνταστο” κατά τα άλλα όραμά τους για τον δήμο Αλεξανδρούπολης;;;  Ακριβώς την ίδια!

Τελικά, είστε το ίδιο επικίνδυνοι ακόμα και από θέση αντιπολίτευσης. Εναντίον της ευημερίας και του κοινού καλού…

Ευτυχώς που αρκετά νωρίς, αποσύραμε την εμπιστοσύνη μας, για να διατηρήσουμε την ισορροπία ανάμεσα στο επάγγελμα και το λειτούργημα όπως εμείς ορίζουμε και όχι παρασυρόμενοι από πολιτικούς “καρατερίστες” (Καρατερίστας = ηθοποιός που έχει την ικανότητα να υποδύεται διαφορετικών ειδών ρόλους)

Τώρα προσπαθείτε να αντιπαραθέσετε επιχειρήματα, προβάλλοντας την άλλη όψη του νομίσματος… Αυτό όμως τέως δήμαρχε, σας εκθέτει όπως και ΚΑΠΟΙΟΥΣ  “πονηρούληδες” συνοδοιπόρους σας, ως κουρασμένους με πολιτική φθορά, σε σημείο που οι περιστάσεις… Σας εμφανίζουν και ως πολιτικά ηλίθιους!  

Η άλλη όψη του νομίσματος που επιχειρείτε να παρουσιάσετε, μαρτυρά ότι κάποιοι είστε πολιτικά και κοινωνικά αμόρφωτοι! Και άντε  τώρα να εμπιστευτούμε τα “δικά σας” κρεμασμένα πτυχία για τη διοίκηση και το νοικοκύρεμα του δήμου…

Όταν δεν γνωρίζετε, ότι ενώ οι δύο όψεις του νομίσματος είναι διαφορετικές… Η αξία του παραμένει ίδια! Δεν θα αλλάξει ποτέ! Ούτε και εσείς! Πέθανε και η τελευταία σας ευκαιρία…  ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ!!!!

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΣΤΟ STATUS RADIO

Previous article

Βρε (Βαγγέλη) πως αλλάζουν οι καιροί…!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in COMMANDO