ΑλεξανδρούποληΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΚΟΙΝΩΝΙΑΤραϊανούποληΦέρες

Τα αυγά τα κουκιά και ο doctor.

0

Η αγαπημένη πλέον θεία για πολλούς, που όλα τα βλέπει και όλα τα ξέρει, μοιράζει από εδώ κι εκεί τις ιστορίες της.

Εμένα όμως μου είπε την πιο αφροδισιακή και σκανδαλιάρικη.Μου είπε για τον γιατρό με τα σγουρά μακριά μαλλιά ( Σαμψών)  και την μεγάλη του αγάπη στα αυγά και στα κουκιά.

Ήταν ένας γιατρός με πολύ μεγάλη ψυχή, χαμογελαστός και πάντα πρόθυμος. Μέσα στην κρίση  έδινε σε όλους του συνανθρώπους του, ( φτωχούς ειδικά )αυγά,  μοίραζε κάθε εβδομάδα γύρω στα 2000 – 3000 χιλ αυγά! 

Προσεχτικά τα μοίραζε, για μην σπάσει ούτε ένα! Ήθελε να γεμίσει το Δήμο Αλεξανδρούπολης με ωραίες ομελέτες, έδινε και συνταγές, με σαλαμάκι, με κασσεράκι και η καλύτερη ήταν αυτή με τα φρούτα, η εξωτική ομελέτα του πολυκοινωνικού!

Όλοι ήταν ευχαριστημένοι από αυτή του την πράξη και πρώτα πρώτα  ο ίδιος.Κανείς παραπονεμένος, ούτε οι φίλοι του, αφού και για αυτούς έβαζε πλάτη και έδινε “αγκαλιές” από αυγά! 

Επειδή όμως ήταν έξυπνος άνθρωπος που διετέλεσε επί σειρά ετών σε μεγάλες καρέκλες, ήξερε, πότε σου  βγαίνουν τα κουκιά και πότε όχι.

Για αυτό και όταν μιλούσε για την τοπική πολιτική έλεγε, τα κουκιά παιδιά δεν βγαίνουν, είναι λίγα δεν φτάνουν και αφού δεν φτάνουν εγώ θα παρά  μείνω!  

Δεν μπορούν να λειτουργούν όλοι σαν εμένα, εγώ ξέρω να τα μαγειρεύω, τα κουκιά με τα αυγά, τα αυγά με τα ακτινίδια, τα αυγά με τους φίλους κτλ.

Δεν μπορεί το σύστημα να με πετάξει έξω, έχω  εκτόπισμα εγώ, έχω γαλόνια και  φίλους που συνεργάζομαι και ξέρουν καλά την δουλειά και το μαγείρεμα! 

Δεν με κουνάει ούτε ” ο Δήμαρχος ” εμένα, όπως συνήθιζε να λέει και γελούσε δυνατά! 

Σας είπα η θεία ξέρει πολλές τέτοιες ιστορίες, για πολλούς, με όλες τις λεπτομέρειες ( μου τις είπε όλες, σκανδαλιάρικες και αφροδισιακές ) ακόμη και τα ονόματα που έχουν κύρος και θέσεις!!

i love you θεία, είσαι εξαιρετική!

Μου την έφτιαξες την μέρα! 

Πώς το λένε …..make my day!

Μια κακιά σκάλα

Previous article

Ρήξη Μυτιληνού – Ζαμπούκη;;

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *