Αλεξανδρούπολη

Τα κόκκινα φανάρια

0

Μη βιάζεστε οι αφροδισιακοί να τσιμπήσετε και να διαβάσετε τίποτα γαργαλιστικά.

Είναι καιρός τώρα που μου σφύριξαν κάποιοι φίλοι, ότι τα φανάρια της Ανατολικής πόλης δηλαδή προς Φέρες η ξεπρογραμματίστηκαν η τα προγραμματίζει κάποιος πανηλίθιος.

Σήμερα βγαίνοντας απο τις γραμμές στου Σκλαβενίτη πηγαίνονατς για Φερες φρόντισα να το παρατηρήσω και….μου τσιτώθηκαν τα νεύρα.

Με πιάνει κόκκινο μπροστά στο ΚΕΓΕ. Ξεκινάω μόλις ανάψει πράσινο και με πιάνει κόκκινο στο επόμενο στη γέφυρα Μαίστρου. Κόκκινο και στο επόμενο στη στροφή για τον Βιολογικό στου Δαστερίδη. Με πιάνει κόκκινο στο επόμενο στη στροφή για Μαίστρο. Με πιάνει και στο επόμενο φανάρι κόκκινο στο ύψος του ΜΕΤΡΟ & JUMBO. Ανάψαν τα λαμπάκια μου σε χρώμα κόκκινο.

Προσπάθησα να πιστέψω ότι είναι φυσιολογικό, ότι με αυτά ασχολούνται επιστήμονες της συγκοινωνίας, ότι οι άνθρωποι είναι σοβαροί και άλλα τέτοια για να ηρεμήσω.

Δε κατάφερα να το χωνέψω παρ όλο που πέρασα κλημακτήριο. Εκεί στο JUMBO μπήκα στην παράκαμψη και το πήρα από την αρχή.

Κατάλαβα αμέσως ότι όντως υπάρχει πρόβλημα προγραμματισμού και απο αδιαφορία των υπευθύνων ταλαιπωρούμαστε και χανουμε χρόνο χωρις λόγο. Και θα σας αποδείξω γιατί.

Στη γέφυρα της Μαίστρου όταν ανάβει πράσινο στην λωρίδα προς Αλεξανδρούπολη δεν ανάβει ταυτόχρονα πράσινο στη λωρίδα για Φέρες. Αυτό γίνεται καθαρά από λάθος διότι δεν παρεμποδίζεται καμία στροφή, κανένα όχημα και κανένας πεζός.

Το ιδιο θεότρελο συμβαίνει και στο επόμενο και το μεθεπόμενο φανάρι.

Το παρακολούθησα πολλή ώρα .

Πήρα 1-2 τηλέφωνα σε γνωστούς να μάθω τους αρμόδιους. Αλλοι μουπαν η Αντιπεριφέρεια άλλοι ο Δήμος. Όποιος και να είναι ας στείλει τα σαίνια του να το ελέγξουν και θα καταλαβει τι εννοω.

Δεν υπάρχει λόγος να καθυστερήσει το πράσινο όταν δεν υπάρχει ούτε διάβαση πεζών ούτε στροφή με σηματοδότη.

Δεν έτυχε να πάω και Δυτικά για να δω τι γίνεται γιατί φοβάμαι οτι και εκεί μπαχαλο θα είναι.

Έλεος

Θέλουμε μια Φεριώτικη αντρίκια άποψη όπως οι άλλες.

Previous article

Η ” Διαμαρτυρία “!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *