ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020 |Αρνητική ημέρα σταθμός για την τοπική αυτοδιοίκηση!

0

Με στυγνή αναλγησία και ανευθυνότητα απέναντι στους δημότες, ξεστόμισαν το “ΚΑΤΑ”,  δεκαεπτά (17)   δημοτικοί σύμβουλοι Αλεξανδρούπολης την Τετάρτη 16/12/2020 στο δημοτικό συμβούλιο.

Σε αυτά τα 17 ΚΑΤΑ προστέθηκαν και τα 4 των μελών της παράταξης του ΚΚΕ “ Λαϊκή Συσπείρωση. Τουλάχιστον αυτοί παρέμειναν  συνεπείς στην ιδεολογία τους σε τέτοια θέματα.

Με 21 ΚΑΤΑ έναντι 20 ΥΠΕΡ καταψηφίστηκε τελικά η σύσταση Αναπτυξιακού Οργανισμού από τους Δήμους Αλεξανδρούπολης, Σουφλίου & Σαμοθράκης.

Το αποτέλεσμα ήταν σαφώς μια προσωπική επιτυχία του πρώην Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη εις βάρος του Δήμου που διοίκησε επί 9 χρόνια.

Ο άνθρωπος κατάφερε να επιβάλλει την απόφαση του σε όλη του την ομάδα ανεξαιρέτως. Αυτό όμως ήταν το εύκολο σκέλος της προσπάθειας του. Όλοι γνωρίζουν τις εξαρτήσεις που έχουν τα μέλη του από αυτόν και πως τους κρατάει.

Τα ακατόρθωτα που κατόρθωσε είναι ότι έπεισε τον αρχηγό της παράταξης ΑΝΑΣΑ Γιάννη Καρυπίδη να καταψηφίσει το θέμα, ενώ όλα τα υπόλοιπα μέλη της παράταξης του υπερψήφισαν.  Αυτόν για διάφορους λόγους τον αφήνουμε ασχολίαστο. 

Επεισε τον Αρχηγό της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ  “Ενότητα για μια νέα πορεία” Δημήτρη Λαζόπουλο, ο οποίος το καταψήφισε ενώ το έτερο μέλος της παράταξης Γιώργος Καΐσας το υπερψήφισε. 

Δεν χρειάστηκε να πείσει τον ανεξάρτητο σύμβουλο Παύλο Μιχαηλίδη γιατί αυτόν τον έχει πεισμένο από την αρχή της θητείας. Δείχνουμε κατανόηση.

Υπάρχουν  όμως 2 παράδοξα για αυτούς τους δύο κυρίους.

Ο μεν Λαζόπουλος αμφισβήτησε την βιωσιμότητα του Οργανισμού, όντας ο ίδιος Διευθύνων σύμβουλος στην ΔΗΜΟΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ.Αναμένουμε  να μας μιλήσει δημόσια με νούμερα για την βιωσιμότητα της . 

Το 2ι παράδοξο είναι ότι ο Παύλος Μιχαηλίδης μίλησε με ενθουσιασμό στο Συμβούλιο για μια επένδυση κατασκευης ηλεκτρικών αυτοκινήτων που διεκδικούμε να γίνει στην περιοχή μας. Δηλαδή μίλησε για ΑΝΑΠΤΥΞΗ…Λίγη ώρα μετά καταψήφισε τον ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ Οργανισμό.

Μια μαύρη στιγμή στην ιστορία του Δήμου. Η 1η παράταξη αντιπολίτευσης στην Ελλάδα που κατάφερε να καταψηφίσει ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

Γεια σου Λαμπάκη μάγκα με τους προκομένους σου.  

Σε λίγη ώρα δημοσιεύουμε στο koumanto.gr την 1η δόση από τα  στοιχεία της  μεγάλης έρευνας που κάνουμε σε όλη την Ελλάδα για τον αριθμό των ΟΤΑ που ξεκίνησαν ήδη τις διαδικασίες σύστασης Αναπτυξιακών  Οργανισμών.

Σας υποσχόμαστε ότι είναι τουλάχιστον συγκλονιστικά και σίγουρα αυτά τα στοιχεία θα δρομολογήσουν σημαντικές εξελίξεις στο Δήμο μας.

Μείνετε κοντά μας.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ


ΟΤΑΝ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ

Previous article

Τα στοιχεία που θα στοιχειώνουν τους ανεύθυνους!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *