ΑλεξανδρούποληΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΖΑΜΠΟΥΚΗ ΚΑΙ ΚΑΪΣΑ… 

0

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ – ΒΙΝΤΕΟ

Κάπως έτσι συνέβει και αμέσως μετά την διακοπή πριν σβήσουν τα φώτα στην αίθουσα συνεδρίασης… Άναψαν τα αίματα!

Στην ημερήσια διάταξη ήταν και ένα θέμα του ΤΟΕΒ.  Από τα πολλά θέματα που έβαλε στην ημερήσια διάταξη ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου ανάμεσα τους να “χαθούν” κάποια.

Αυτά δηλαδή που δεν συνέφεραν τη δημοτική αρχή, όπως για παράδειγμα αυτό της ΤΙΕΔΑ που λόγω της σοβαρότητας του αντί να είναι στα πρώτα θέματα ήταν στον αριθμό 29, άφησαν πίσω επίσης και το θέμα του ΤΟΕΒ που εδρεύει στις φέρες. 

Σύμφωνα με τον Σύμβουλο Δημήτρη Μερκούρη, ο Κώστας Αλεξανδρής που στηρίζει τον δήμαρχο Ζαμπούκη και την παρέα του, αντί να απευθυνθεί στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και στην ομάδα που στηρίζει, τα έβαλε με τους δύο δημοτικούς συμβούλους Δουνάκη και Καρυπίδη ισχυριζόμενος ότι δεν ήθελαν να συζητηθεί το θέμα, όταν η ώρα είχε ήδη προχωρήσει αρκετά και συγκεκριμένα ήταν 12:10 νύχτα. 

Όπως χαρακτηριστικά είπε στο koumanto.gr και τον Θανάση Ζωγράφο…

“Αν ο Αλεξανδρής, η παρέα του και ο δήμαρχος Ζαμπούκης που στηρίζουν, ήθελαν πραγματικά να συζητηθεί το θέμα του ΤΟΕΒ… Απλά θα είχε τεθεί νωρίτερα. 

Καταδικάζω καθετί που εκφράζεται με βία τόνισε. Ωστόσο θεωρώ ότι δίκαια θύμωσε ο Καρυπίδης γιατί στην προηγούμενη συνεδρίαση ενώ πενθούσε για την απώλεια της μητέρας του, ήρθε με την πρόθεση να το ψηφίσει. Κάτι που δεν έτυχε σεβασμού”! 

Κουβέντα στην κουβέντα, δράση και αντίδραση σε κλίμα γενικότερης αγανάκτησης προερχόμενη κυρίως από την ανεπάρκεια του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, κόπωση που προέκυψε λόγω της πολύωρης και γεμάτης εντάσεις συνεδρίασης, ο διαπληκτισμός κορυφώθηκε σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα. 

Το αποτέλεσμα μόνο στενάχωρο μπορεί να χαρακτηριστεί και ευτυχώς που η συμπλοκή είχε “αναίμακτη” κατάληξη, με τον Σύμβουλο Δημήτρη Μερκούρη να μπαίνει ανάμεσά τους όπως άλλωστε και κάποιοι ακόμα που προσπαθούσαν να τους απωθήσουν για να αποφευχθούν τα χειρότερα… 

Σ.Σ. Αξίζει να σημειώσουμε: 

Η συνεδρίαση άρχισε στις 6:00 το απόγευμα “αναγκάστηκε” σε διακοπή λίγο μετά τα μεσάνυχτα!!!

Η προσπάθεια να υποβαθμιστούν σημαντικά θέματα, αλλάζοντας προτεραιότητες για να αποδυναμωθούν οι αντιδράσεις.

Ή αδιαλλαξία και η απαξία….   

Οι έντονες αντιπαραθέσεις και οι εντάσεις πολλές. Ο “στημένος” πρόεδρος,  όπως πάντα “λίγος” για να διαχειριστεί το ηλεκτρισμένο περιβάλλον.

Προφανέστατα λοιπόν και μόνο, οι ατελείωτες ώρες κόπωσης, η νευρικότητα, ο θυμός, η αγανάκτηση κλπ, είναι τα συστατικά εκείνα που δημιούργησαν αρνητικό κλίμα και πυροδότησαν εκρηκτικές συμπεριφορές… 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 

Email: mme.dimosiotita@gmail.com

Κινητό: 6948961006

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/koumanto

YOU TUBE: https://www.youtube.com/@koumanto

ΒΡΑΧΙΟΛΟΓΛΟΥ: ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΕΔΑ

Previous article

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *