Αλεξανδρούπολη

ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ “ΕΠΙΜΕΛΩΣ” ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ.

0

Σημαντικής αξίας υλικό, βρίσκεται μέσα στο κτίριο του αστυνομικού τμήματος Αλεξανδρούπολης ακριβώς τώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές.

Πρόκειται για έναν “θησαυρό” αποδείξεων που αποτελεί ένα βίντεο, το οποίο κλήθηκε η αστυνομία να λάβει από κάμερα ασφαλείας ιδιωτικού καταστήματος μετά από καταγγελία και μήνυση δημοσιογράφου, στον οποίο έγινε προσαγωγή στο αστυνομικό τμήμα Αλεξανδρούπολης στα τέλη Σεπτεμβρίου 2022.

Ο δημοσιογράφος υπέβαλε μήνυση, τόσο για την παράνομη προσαγωγή του από τη στιγμή που είχε δείξει δημοσιογραφική ταυτότητα και είχε ελεγχθεί και η αστυνομική ταυτότητά του, όσο και για απειλή του με προσπάθεια αρπαγής του κινητού του τηλεφώνου.

Επιπλέον, δεν χρειαζόταν να οδηγηθεί θεατρικά στο περιπολικό και να οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα με την δικαιολογία ότι δεν μπορούσε με άλλον τρόπο να ελεγχθεί η δημοσιογραφική του ταυτότητα…

Η οποία μάλιστα στην μία της όψη με σχετική εντολή για την διευκόλυνση του έργου του, φέρει και την υπογραφή του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ !!!

Σύμφωνα με όσα ο ίδιος αναφέρει.

Το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας έξω από το κατάστημα, αποδεικνύει αντικειμενικά και πέραν πάσης αμφιβολίας. Την επίθεση του αστυνομικού κατά του δημοσιογράφου και την προσπάθειά του να αρπάξει το κινητό τηλέφωνο του δημοσιογράφου, με το οποίο είχε φωτογραφίσει την απαράδεκτη συμπεριφορά των αστυνομικών, κατά του ηλικιωμένου μπροστά στα εγγονάκια του … για μία τροχαία παράβαση!

Τo βίντεο αποδεικνύει την αναξιοπιστία τόσο των δύο αστυνομικών όσο και της Διοικητού Τροχαίας Αλεξανδρούπολης που υπέγραψε το έγγραφο για την επίσημη εκδοχή του συμβάντος. Ταυτόχρονα αποδεικνύει πειθαρχικό παράπτωμα…

Διότι όλοι οι εμπλεκόμενοι έχουν δώσει ψευδή στοιχεία και αλλοιώσει, το επίσημο έγγραφο για το συμβάν.

Για τέσσερις μήνες, η αστυνομία δεν έστειλε το βίντεο ώστε να συμπεριληφθεί στη δικογραφία. Ενώ η καταγραφή σε αυτό, αφορά την ουσία της υπόθεσης.

Παράλληλα και εκτός των άλλων, όταν (για ποιο λόγο;) δεν έχει σταλεί το σχετικό υλικό, ο δημοσιογράφος δεν μπορεί να έχει πρόσβαση όπως δικαιούται, στο εν λόγο περιεχόμενο του βίντεο που αποδεικνύει πλήρως τα γεγονότα.

Αυτό εύλογα δημιουργεί απορίες…

Διότι δεν μπορεί να μην σκεφτεί κάποιος, ότι αστυνομικοί έχουν δει το βίντεο! Και ότι οι αστυνομικοί της Τροχαίας, είδαν ότι ξεπέρασαν τα όρια, γεγονός που δικαιώνει τον δημοσιογράφο απόλυτα.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ. Όπως έχει εξηγηθεί και από δικαστικές πηγές, εισαγγελέας που θα αναλάβει την υπόθεση φυσικά και μπορεί να ζητήσει το βιντεο από την αστυνομία.

Αλλά… τί θα λάβει;

Αφού για τέσσερεις μήνες το βίντεο είναι σε αστυνομική ομηρία, δεδομένου ότι αποκαλύπτει αστυνομική διαφθορά, θα το δώσουν «στο έτσι»;

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ πως δεν θα φτάσει στην εισαγγελία κάποιο στικάκι που δεν λειτουργεί.

Ή CD/DVD που δεν διαβάζεται.

ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ… Το αρχείο θα έχει σβηστεί από την αστυνομία με την δικαιολογία, ότι αφού στάλθηκε στην εισαγγελία, δεν χρειαζόταν πια!

ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ. Λέμε τώρα

Θανάσης Ζωγράφος

Email: info.dimosiotita@gmail.com

Κιν. Επικοινωνίας 6948961006

https://www.facebook.com/koumanto

YOUTUBE: https://www.youtube.com/@koumanto

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: ΤΟΝ ΔΑΓΚΩΣΕ ΑΔΕΣΠΟΤΟ. Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ “ΔΕΣΠΟΖΕΙ” ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ! VIDEO

Previous article

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *