ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τιμά την οπισθοδρόμηση ο Βαγγέλης Λαμπάκης.

0

Τίμησε την οπισθοπορεία ο πρώην Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης στο Δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας.

Ένα πρόγραμμα δημιουργίας 2ου υπερσύγχρονου ραδιοφωνικού στούντιο στην πρωτεύουσα της  Τραιανούπολης,  με 100% χρηματοδότηση από το πρόγραμμα LEADER καταψηφίστηκε για λόγους που θα μνημονεύονται στο μέλλον ως δείγμα αναχρονισμού και υπανάπτυξης.

Συνεχάρη τον Νίκο Ραπτόπουλο για την ιστορική του τοποθέτηση για τον αφανισμό του δημοτικού ραδιοφώνου. Ο ορθοπεδικός γιατρός μεταφορικά στην ιατρική γλώσσα, υποστήριξε τους παραδοσιακούς τρόπους θεραπείας με τους πρακτικούς θεραπευτές,  αντί των σύγχρονων μεθόδων που η τεχνολογία εξελίσσει  την επιστήμη του. Προχωρημένος ο Doctor

Είπε μπράβο στον Θέμη Κυριακίδη, που στερεί το δικαίωμα στους πολιτιστικούς και αγροτικούς  συλλόγους, στους μαθητές και τους γονείς και στους επαγγελματίες της ιδιαίτερης πατρίδας του της Τραιανούπολης να εκφραστούν μέσω του ραδιοφώνου που ανήκει σε όλους τους Δημότες.

Επιβράβευσε τον Κυριάκο Αετόπουλο που είναι ιδιοκτήτης ραδιοφώνου και δεν επιθυμεί αναπτυγμένο δημοτικό ραδιόφωνο με 2 & 3 στούντιο.

Μετά το δημοτικό συμβούλιο δύο γνωστοί νεαροί δημοτικοί σύμβουλοι μας είπαν:  

“Ευτυχώς που ψηφίστηκε ο νέος Νόμος που παρακάμπτει την καγκουριά κάποιων  ανεγκέφαλων  που υπάρχουν στους Δήμους σε όλη τη χώρα  και  σηκώνουν πινακίδες “STOP ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ”, “ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ”, “ΚΑΤΩ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ”  και άλλα τέτοια.”

“ Όσο και να ονειρεύονται, όσο και να ελπίζουν, όσο και να παραμυθιάζονται όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Όλα! Τους αφήνουμε να κοιμούνται τον ύπνο του αδίκου. Προχωράμε στο μέλλον. Αφήνουμε τους εφιάλτες να ταξιδεύουν στο παρελθόν τους”  

Υψηλές επαφές Ζαμπούκη στην Αθήνα

Previous article

ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *