ΑλεξανδρούποληΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΤΟ e-evros… ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕMA ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ koumanto.gr

0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: https://www.e-evros.gr/gr/eidhseis/3/sobares-kataggelies-se-baros-dhmosioy-aytodioikhtikoy-proswpoy-gia-endooikogeneiakh-bia/post47039 “κάτι τρέχει στον έβρο”…

koumanto

Την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 με αποκλειστική δημοσίευση, αποκαλύψαμε σχετικές πληροφορίες από αξιόπιστη πηγή για τον εν λόγω Αυτοδιοικητικό του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Στην συνέχεια επανήλθαμε αμέσως την επόμενη Σάββατο 9 Ιουλίου με επιμονή για απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέσαμε, αλλά και επικαλεστήκαμε ότι το koumanto έχει πλέον και αποδεικτικό υλικό, που επιβεβαιώνει ως γεγονός τον ξυλοδαρμό της κακοποιημένης κυρίας – συζύγου του.

Ωστόσο πέρασαν πέντε (5) ημέρες και δεν υπήρξε από κανέναν, καμία αντίδραση απέναντι στο δημοσίευμα όπως και ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ από κανέναν!!!

Καμία αντίδραση ακόμα και από τον ίδιο ο οποίος γνωρίζει ότι αυτόν “φωτογραφίζει”

Και το σημαντικότερο… Καμία αντίδραση από την δημοτική αρχή Ζαμπούκη!

Ούτε μια σχετική ανακοίνωση έστω. Ένα δελτίο τύπου με διάψευση ή την επίσημη θέση της απέναντι σε όσα δημόσια καταγγείλαμε.

Ή το λιγότερο που θα μπορουσε να κάνει… Να μας ζητήσει περισσότερες πληροφορίες και να αξιολογήσει αν ευσταθούν, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν θα οδηγηθεί σε διασυρμό. Ότι δεν θα εκτεθεί απέναντι στο σύνολο της κοινωνίας, δεδομένου ότι πρόκειται για ιδιαίτερα σοβαρό ζήτημα!

Επαναλαμβάνουμε  για πολλοστή φορά ότι στο koumanto, έχουμε και αποδεικτικό υλικό που επιβεβαιώνει ως γεγονός, τον ξυλοδαρμό της κακοποιημένης κυρίας – συζύγου του.

Για το αν τα στοιχεία που έχουμε είναι βάσιμα ή όχι… Για το αν θα κατηγορηθεί ή όχι, είναι θέμα της δικαιοσύνης και αυτή αποφασίζει.

Κανένα μέσο και κανένας δημοσιογράφος μπορεί να την υποκαταστήσει.

Υποχρέωση των δύο τελευταίων, είναι η αποκάλυψη. Η δημοσίευση. Η ενημέρωση προς όλες τις κατευθύνσεις. Και μάλιστα όταν το φαινόμενο κακοποίησης γυναικών είναι σε έξαρση και προβληματίζει όλη τη χώρα για μεγάλη περίοδο!

Περιοριζόμαστε λοιπόν στο έργο/λειτούργημα που υπηρετούμε και ως Διευθυντής-ιδιοκτήτης του koumanto.gr …

Παραμένω στη διάθεση οποιουδήποτε έχει άμεση ή έμμεση σχέση με την υπόθεση, αλλά πρωτίστως της δικαιοσύνης είτε κληθώ, είτε την επισκεφτώ ως έχω την υποχρέωση να πράξω, ολοκληρώνοντας την άντληση στοιχείων και υλικού από έρευνα σε εξέλιξη, τα οποία είμαι υποχρεωμένος να παραδώσω.

Ωστόσο όλα τα ερωτήματα που θέσαμε για τον συγκεκριμένο Αυτοδιοικητικό παραμένουν και χρήζουν απάντησης.

Σε κάθε περίπτωση πάντως. Και μόνο το βάρος της υποψίας…

Απαιτεί την παραίτηση του Αντιδημάρχου!

ΔΗΜΑΡΧΕ. Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!!!

Θα επανέλθουμε…

Θανάσης Ζωγράφος

Facebook: https://www.facebook.com/koumanto

Ο ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

Previous article

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ… ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ + VIDEO

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.