ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Υψηλές επαφές Ζαμπούκη στην Αθήνα

0

Σημαντικές συναντήσεις με κορυφαία πολιτικά πρόσωπα περιλαμβάνονται στην ατζέντα του  Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη κατά την επίσκεψη του στην Αθήνα.

  • Στο Υπουργείο εσωτερικών για ενημέρωση με τα νέα δεδομένα που ψηφίστηκαν προχθές και λύνουν τα χέρια των Δημάρχων για να ασκήσουν απρόσκοπτα  διοίκηση  για την ανάπτυξη του Δήμου τους.
  • Στο Υπουργείο ανάπτυξης για σοβαρά αναπτυξιακά προγράμματα που δρομολόγησε και διεκδικεί ο Δήμαρχος.

Είναι γνωστό ότι ο Γιάννης Ζαμπούκης είναι από τους πρώτους Δημάρχους στην Ελλάδα που δημιουργεί Αναπτυξιακό οργανισμό, μαζί με τους ομολόγους του Σουφλίου & Σαμοθράκης ⎬

  • Στο Υπουργείο  Αγροτικής Ανάπτυξης για τον έλεγχο που γίνεται  για τους χιλιάδες τόνους φρούτων και χυμών που διέθεσε το Υπουργείο στο Πολυκοινωνικό Αλεξανδρούπολης τα τελευταία 5 χρόνια.  

Το Υπουργείο απαιτεί τις αναλυτικές λίστες από κάθε διανομή (είναι δεκάδες) με τα ονόματα και τις υπογραφές των πολιτών που παρέλαβαν προϊόντα  από αυτό το πρόγραμμα και απειλεί με ποινές και καταλογισμούς.

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και η Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού Αλεξάνδρα  Ποιραζίδου  ζήτησαν συνολικό και αυστηρό έλεγχο σε βάθος.

Αναμένονται εξελίξεις. 

Ρήξη Μυτιληνού – Ζαμπούκη;;

Previous article

Τιμά την οπισθοδρόμηση ο Βαγγέλης Λαμπάκης.

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *