Αλεξανδρούπολη

ZAMPOUKINI ELASTICO | ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

0

Δωρεάν λάστιχα “zampoukini elastico” για όλα τα παιδιά του δήμου σε κάθε γειτονιά! Σε κάθε πάρκο!

Πέντε κοντέινερ με λάστιχα “zampoukini elastico”, αναμένεται να διανεμηθούν εντελώς δωρεάν στους δημότες Αλεξανδρούπολης με προτεραιότητα σε οικογένειες που κατοικούν κοντά σε πάρκα του δήμου.

Ο ρεπατζής δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Camelopoira mpogdi… Ανταποκρινόμενος στις απαιτήσεις γονιών και παιδιών, τις ικανοποίησε και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού, της τεχνολογικής εξέλιξης και της ανάπτυξης του… 21! 

Σύντομα σε όλα τα πάρκα του δήμου, οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα σε λίγα μόλις λεπτά, να “στήνουν” την ατομική κούνια επιλέγοντας το δέντρο που επιθυμούν!!! 

Ωστόσο, για πάρκα όπου δεν υπάρχουν δέντρα, ο Camelopoira mpogdi δήλωσε:

“Μα δεν είναι μόνο για τα πάρκα του δήμου…  Ευτυχώς που ο τόπος μας διαθέτει πλούσια φύση αλλά και ορεινό όγκο. Οι αποστάσεις είναι μικρές και αρκεί μια μικρή διαδρομή στην οποία θα συναντήσουμε αρκετά δέντρα.

Εμείς φροντίσαμε να εξασφαλίσουμε και με αγάπη για τα παιδιά να παρέχουμε, αυτό που έλειπε! 
Η κούνια zampoukini elastico λοιπόν, είναι πατέντα του 21, φορητή και δεν απαιτεί ειδική συναρμολόγηση. Απλά τυλίγεις το λάστιχο σε οποιοδήποτε κλαδί του δέντρου και είναι έτοιμη…

Zampoukini elastico. Την προσφέρουμε εντελώς δωρεάν και είναι ιδανική για αυλές, κήπους, κτήματα, βουνά, δασύλλια, όπως και για δημοτικά πάρκα!

Απλή και γρήγορη λύση για τους μικρούς μας φίλους.

Τυλίγεις οπουδήποτε το λάστιχο και έχεις έτοιμη μια κρεμαστή κούνια. “Παρκάρεις” το παιδί σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι…. 

Η προσευχή σου στο Θεό να μη γίνει το κακό!!!  Να μη τυλιχτεί στο λαιμό του, ή μη συμβεί τραυματική πτώση ή άλλο ατύχημα! 

John Camelopoira mpogdi

Προσωρινός δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

Ή αλλιώς… Το δυστύχημα ”
*** Πάρκο Ευκλείδη ποιμενίδη. Πρωτότυπες φωτογραφίες από: e-evros 


Ευγενική Υπενθύμιση στον Γιάννη Ζαμπούκη

Previous article

ΠΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΜΕΛΙΔΗ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ & ΠΑΣΧΑΛΗ ΜΠΟΡΑ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *